Мастерклас за шоколадови коледни бонбони

Продължителност
Старт: Неделя 27 Ноември 2022 16:00 Край: Неделя 27 Ноември 2022 18:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ела и се научи как се прави професионално темпериран шоколад с подръчни материали в домашни условия! След като усвоиш тази техника, ще можеш да изненадаш своите приятели и гости с вкусни и здравословни шоколадови изкушения!

За всеки участник ще бъдат подсигурени БИО какаова маса, БИО какаово масло, БИО сироп от агаве и най-различни вкусни и забавни добавки, както и кухненски термометър и силиконова формичка, които след това остават за теб!

Водещ на местеркласа ще бъде Красимир Бенямин - един от създателите на шоколадите Benjamissimo - който ще води стъпка по стъпка участниците през процеса на приготвянето на шоколад/шоколадови бонбони в домашни условия.

Времетраене: 90 минути

Събитието се организира от Benjamissimo - българска стартъп компания, която само за няколко години успява да стане един от най-големите производители на иновативни БИО веган шоколади в Европа. Целта на компанията е да предлага интересни и нови вкусове шоколад, които да представляват по-полезна алтернатива на масовите шоколади. Полезни за консуматора, полезни за околната среда и полезни за социума!
Benjamissimo - A new experience of chocolate

*Деца под 10 години могат да участват само с възрастен придружител. Не се препоръчва участието на деца под 5 години. 

Контакт за въпроси: 
info@biobenjamin.com
0892488663

Организатор на събитието Био Бенямин ООД

Място

Топлоцентрала , България, София, Южен Парк II