MASTERCLASS | THE DALMORE – The Making Of Masterpiece

Продължителност
Старт: Събота 08 Октомври 2022 20:30 Край: Събота 08 Октомври 2022 21:15

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

БИЛЕТИ ЗА ТОЗИ МАСТЪРКЛАС МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ ВЕЧЕ САМО НА МЯСТО.
Но побързайте, защото са ограничени!

ЩЕ СТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ ОПИТАЛИ КОЛЕКЦИЯТА - THE DALMORE VINTAGE 2003 И 2007 – ЛИМИТИРАНИ ЕКСПРЕСИИ НА 15 И 18-ГОДИШНИ ДЕСТИЛАТИ, ОТЛЕЖАЛИ В РЪЧНО СЕЛЕКТИРАНИ БЪЧВИ.

The Dalmore заслужено носи славата на едно от е най-известните и луксозни марки шотландско сингъл малцово уиски
Достигнала съвършенство през последния век и половина, технологията на създаване на The Dalmore се крепи на 4 фундамента: уникален процес на дестилация, съзряване в най-добрите бъчви, смесване на партидите, последвано от финално отлежаване в специални ръчно подбрани бъчви, в които са се съхранявали едни от най-скъпите напитки в света.

Особена заслуга през най-новата история на марката за това има легендарния майстор на малца Сър Ричард Патерсън, ексцентричен, но сърцат и перфекционист в своята работа Мастър Дистилър.

Ще може да дегустирате

⇢ THE DALMORE 12 YO SHERRY CASK  SELECT
⇢ THE DALMORE PORT WOOD RESERVE
⇢ THE DALMORE KING ALEXANDER III
⇢ THE DALMORE 2007 VINTAGE
⇢ THE DALMORE 2003 VINTAGE

Цена: 75 лв.

За Тоби Кинг

⌘ Майсторският клас ще има превод от английски!

Кинг е Регионален Развитие Мениджър – Иберия, Средиземноморие и Централна Европа, Whyte & Mackay Ltd.
(Area Development Manager – Iberia, Mediterranean & Central Europe)

Още от началото на своята кариера Тоби Кинг е свързан със спиртните напитки и сферата на хотелиерството и ресторантьорството, а в последните 3 години и половина е част от екипа на Whyte & Mackay Ltd. – Шотландска компания за производство и износ на спиртни напитки.

Интересът и страстта към тази индустрия започват в ранните му младежки години, когато работи в барове и ресторанти и получава стабилна основа и познаване на бизнеса. След няколко години натрупан опит в различни алкохолни компании, той се присъединява към Търговския отдел на White & Mackay Ltd., който работи в тясно сътрудничество и обучава някои от най-добрите барове в Лондон, ресторанти и частни клубове.

В момента отговаря за 9 пазара в Европа и допринася за това невероятните марки на White & Mackay да достигат до все повече хора.

 

Място

Sofia Event Center , България, София, Sofia Event Center,