MASTERCLASS | LOCH LOMOND – The Reborn Legend

Продължителност
Старт: Петък 07 Октомври 2022 20:15 Край: Петък 07 Октомври 2022 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Само на този клас ще може да чуете историята на марката, да се потопите в интересния процес на производство и да разберете, защо, кога  и как скоч уиски индустрията променя един от регулаторите на малцовото уиски в индустрията преди по-малко от 30 години.


Разбира се, ще опитате редките 14 и 21-годишните издания на LOCH LOMOND в компанията на другите знакови издания- Original, 12 YO и 18 YO.

Ще може да дегустирате:

⇢ LOCH LOMOND ORIGINAL
⇢ LOCH LOMOND 12YO
⇢ LOCH LOMOND 14YO
⇢ LOCH LOMOND 18YO
⇢ LOCH LOMOND 21YO

Цена: 35 лв

За Дейвид Линд

⌘ Майсторският клас ще има превод от английски!

Дейвид е роден в Шотландия и е страстен почитател на уискито, определящ се на първо място като уиски ентусиаст. Има късмета да подхранва своята страст, черпейки от извора през последните двайсет години - започва кариерата си в Glenmorangie, работи за няколко компании в различни сфери и позиции в Европа, САЩ и Азия.

През последните 6 години е част от екипа на Loch Lomond Group, движейки ръста на международната експанзия на компанията.

По време на майсторските класове, Дейвид умело и забавно представя света на уискито, пречупено както през призмата на производствения процес, така и на богатството на уиски вкусовете.
Носител е на престижната титла Keeper of the Quaich.

Място

Sofia Event Center , България, София, Sofia Event Center,