MASTERCLASS | LOCH LOMOND – The Reborn Legend

Продължителност
Старт: Петък 07 Октомври 2022 20:15 Край: Петък 07 Октомври 2022 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

БИЛЕТИ ЗА ТОЗИ МАСТЪРКЛАС МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ ВЕЧЕ САМО НА МЯСТО!
Но побързайте, защото са ограничени!

Само на този клас ще може да чуете историята на марката, да се потопите в интересния процес на производство и да разберете, защо, кога  и как скоч уиски индустрията променя един от регулаторите на малцовото уиски в индустрията преди по-малко от 30 години.

Разбира се, ще опитате редките 14 и 21-годишните издания на LOCH LOMOND в компанията на другите знакови издания- Original, 12 YO и 18 YO.

Ще може да дегустирате:

⇢ LOCH LOMOND ORIGINAL
⇢ LOCH LOMOND 12YO
⇢ LOCH LOMOND 14YO
⇢ LOCH LOMOND 18YO
⇢ LOCH LOMOND 21YO

Цена: 35 лв

За Дейвид Линд

⌘ Майсторският клас ще има превод от английски!

Дейвид е роден в Шотландия и е страстен почитател на уискито, определящ се на първо място като уиски ентусиаст. Има късмета да подхранва своята страст, черпейки от извора през последните двайсет години - започва кариерата си в Glenmorangie, работи за няколко компании в различни сфери и позиции в Европа, САЩ и Азия.

През последните 6 години е част от екипа на Loch Lomond Group, движейки ръста на международната експанзия на компанията.

По време на майсторските класове, Дейвид умело и забавно представя света на уискито, пречупено както през призмата на производствения процес, така и на богатството на уиски вкусовете.
Носител е на престижната титла Keeper of the Quaich.

Място

Sofia Event Center , България, София, Sofia Event Center,