MASTERCLASS | Glen Scotia - Whisky Made by History

Продължителност
Старт: Събота 08 Октомври 2022 19:15 Край: Събота 08 Октомври 2022 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Само на този майсторски клас ще може да опитате изключително рядкото 22-годишно издание GLEN SCOTIA CASK 1999 - REL 2022, посветено на титлата Дестилерия на годината, бутилирано в лимитираните 500 бутилки.

Освен тази фестивална „тупалка“ , ще имате възможността да се насладите и на 8 годишното издание, излязло преди няколко месеца и бутилирано за годишното издание на фестивала в Кембълатун.

Един от скъпоценните драмове е и 25-годишната GLEN SCOTIA, оценена като уиски на 2021 година

Ще може да дегустирате

⇢ GLEN SCOTIA DOUBLE CASK
⇢ GLEN SCOTIA 15YO
⇢ GLEN SCOTIA 18YO
⇢ GLEN SCOTIA 25YO
⇢ GLEN SCOTIA FESTIVAL REL 2022
⇢ GLEN SCOTIA CASK 1999 - REL 2022

Цена: 75 лв.

За Дейвид Линд

⌘ Майсторският клас ще има превод от английски!

Дейвид е роден в Шотландия и е страстен почитател на уискито, определящ се на първо място като уиски ентусиаст. Има късмета да подхранва своята страст, черпейки от извора през последните двайсет години - започва кариерата си в Glenmorangie, работи за няколко компании в различни сфери и позиции в Европа, САЩ и Азия.

През последните 6 години е част от екипа на Loch Lomond Group, движейки ръста на международната експанзия на компанията.

По време на майсторските класове, Дейвид умело и забавно представя света на уискито, пречупено както през призмата на производствения процес, така и на богатството на уиски вкусовете.
Носител е на престижната титла Keeper of the Quaich.

 

Място

Sofia Event Center , България, София, Sofia Event Center,