Masterclass Casting Workshop with Kimberly Graham

Продължителност
Старт: Събота 30 Ноември 2019 09:00 Край: Неделя 01 Декември 2019 17:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

За първи път в България
Кастинг режисьорът Кимбърли Греъм, носителка на наградите Еми и Артиос, води двудневен майсторски клас по кастинг в холивудски продукции за професионални актьори


Уъркшопът е интензивен двудневен курс изцяло на английски език. За присъстващите ще има и преводач, който ще се включва само при крайна необходимост.

Курсът обхваща четене на предварително подготвен текст, четене на текст без подготовка (a cold read) сценарии с импровизирани прослушвания.

1 ден: Игра пред камера на предварително подготвен текст - всеки актьор ще получи индивидуален текст няколко дни преди началото на уъркшопа.

2 ден: Четене на текст без подготовка –актьорите разполагат с няколко минути, за да подготвят различни по жанр материали. Следват импровизирани интервюта по драматични и комедийни текстове в соло и по двойки.

Всички сцени се записват и всеки участник получава копие от видео клиповете на личен имейл за по-нататъшно самостоятелно проучване и анализ. Това е включено в цената на курса.

В допълнение, всеки участник ще получи съвети относно как се заснема професионална снимка, как се пише професионална автобиография, как да развие кастинг уменията си пред камера, и как да бъде успешен на интервюта за работа.

Местата са ограничени.

За повече информация и връзка с организаторите пишете на: kimberlygrahaminbulgaria@gmail.com  

Място

Артист трии студио , България, София, ул. „Софроний Врачански“ 62б