Мастърклас по физиогномика "Идеалният партньор"

Продължителност
Старт: Петък 07 Февруари 2020 18:30 Край: Петък 07 Февруари 2020 23:55

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

След успеха на ПЪРВИЯ в България Мастърклас по физиогномика, който се проведе на 21.11.2019 г., воден от един от най-утвърдените световни експерти в тази област- Александър Иванов, с голямо удоволствие Физиогномика България и нейният основател - Валерия Цимбал, ви каним на следващото ни събитие:
➡️ Регистрирайте се за тематичния Мастърклас по физиогномика "ИДЕАЛНИЯТ ПАРТНЬОР"
❓ За кого е този мастърклас ❓
➡️ ЗА ВСИЧКИ!
 Физиогномиката е методика както с професионална, така и с лична насоченост. Тя може да ни помогне да научим изключително полезни детайли, касаещи външния ни вид (форма на устните, веждите, носа, размер на челото, и др.), на база на които да съставим профил и анализ на всеки индивид. Знанието на принципите, върху които стъпва физиогномиката може да ни помогне да разкрием силните и слабите си страни, и така да правим по-мъдри житейски избори. Благодарение на това ще подобрим комуникацията си и ще преценяваме по-добре хората от обкръжението си. Така няма да имаме нереалистични очаквания и ще си спестим горчивите разочарования и емоционални терзания.
 Физиогномиката може да бъде много полезна при избора на партньор и в бизнеса, и в личен план – спрямо анализа на чертите на лицето му, може да определим дали той е достатъчно надежден и в каква степен може да му се доверим. Най-често човек има една или две силни страни, поради което той се нуждае от партньор, който да го допълва с липсващите му такива. Заедно те ще бъдат много по-ефективни, отколкото по отделно. Овладявайки физиогномичното познание, ще научим:
 Как да избираме подходящ за нашия темперамент бизнес партньор, с което да увеличим много повече потенциалния успех на начинанията си;
 Как да избираме подходящ за нас партньор в живота, както и да го/я разбираме по-добре.

❓ КОЙ е Александър Иванов, лектор на Мастърклас по физиогномика ❓
 Aлександър Иванов е роден в Донецк, Украйна, и е завършил икономика в Киевския институт за международни отношения към Киевския национален университет, като впоследствие следва правни науки и психология. Натрупвайки опит и заемайки ръководни длъжности в редица престижни международни компании като KPMG, през 2014 г. той започва да преподава физиогномика по своя програма, и създава Обединен център по физиогномика, предлагащ редица бизнес услуги: индивидуално физиогномично консултиране; корпоративно консултиране; одит и подбор на персонал; корпоративни обучения за мениджъри, собственици на бизнеси, психолози, HR-специалисти, държавни служители и др.
С вече 7-годишен опит практика и изследователска дейност, към днешна дата Александър Иванов е провел над 500 мастърклас обучения по физиогномика, над 1200 физиогномични анализи и консултации и над 300 тренинга на малки групи. Цена за регистрация: 80 лв.

 ИЗНЕНАДА . Тъй като Мастъркласа ще се проведе точно седмица преди празника на виното и любовта, сме подготвили и специална винена дегустация с отбрани български вина след приключването на лекционната част - така лесно ще може да изберете любимо вино за празника!

➡️ Регистрирайте се, за да запазите място - местата се ограничени.

Бъдете сред първите, посветени в тайните на едно от най-древните познания в света!

Място

Lili Pham , Bulgaria, Sofia, 29, Slavyanska str., 1000 София