Билети за Лятна Случка - Карандила 2018

Местност Карандила, България, Сливен

Лятна Случка - Карандила 2018

Продължителност

Начало: 2018-07-13 12:00

Място

Местност Карандила, България, Сливен

От Сливен има два пътя към местността, като и двата са на разстояние около 30 км. Намира се в Природен парк "Сините Камъни"

За събитието

Фестивалът „Лятна случка” – Карандила 2018 е насочен към съвременните форми на изкуството и начините за доближаване до природата, като се съчетават традиционното и новото в търсене на алтернативни методи за развлечение и творчество, начини на общуване и намиране на себе си в заобикалящия свят. Събитието следи тенденциите и проблемите в областите, които смятаме, че се нуждаят от откриване, а самите ние имаме интерес към тях: екология, спорт, занаяти, здравословен начин на живот, свободно време, нови технологии, музика, изкуство.

Фестивалът се провежда за шеста година,

като продължителността му е два дни и половина. През тези дни ще се стремим да намерим допирните точки между понятията съвременно и прогресивно от една страна и естествено и традиционно от друга. С множество дейности ще се опитаме да докажем, че в една правилна еволюция тези понятия трябва да вървят ръка за ръка. „Лятна случка“ вече стана традиция и възможност за района на Сливен и Карандила, от която всеки желаещ може да се възползва, за да открие и последва нови социални и творчески хоризонти.

Концепцията ни за изложеното дотук е представена под формата на различни работилници, изложения, презентации, практики, атристични пърформанси, срещи, предизвикателства, музика и танци, игри, цвят, настроение, огън. Сцената на „Лятна Случка“ е изпълнена с богата и разнообразна музикална програма, което го прави един от добрите музикални фестивали в страната.

Главна Сцена:

Петък

Трудно Детство - България
Roots Rock Reggae - България
Conquering Lion - Македония

Събота

Таралежков - България

The Groovin'Pipers - България

Daa Seed - България
Fanfarrai - Испания
Folk'n'Roll - Гърция

Неделя

Jam Session