Love to Eartha - Lady G & Wladigeroff Brothers

Продължителност
Старт: Събота 18 June 2022 19:30 Край: Събота 18 June 2022 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

„Love to Eartha“ е концерт в чест на легендарната певица, актриса, танцьорка и социален активист в подкрепа на мира - Ърта Кит.
Носителка на 5 награди „Еми“ и звезда на Алеята на славата. Характерният и стил на пеене, чуваме в записите на песните: „C`est Si Bon” и коледната Santa Baby”.
Музиката в концерта е изцяло вдъхновена от творчеството, живота и личността на актрисата, танцьорка и певица – Ърта Китт.
За нея , Орсън Уелс казва – „Най – вълнуващата жена на света“! Използван е и обединяващ подход, чрез езикови изразни средства, в репертоара се изпълняват песни на различни езици, сред които – френски, японски и гръцки. Ърта смята, че артистите са истинските дипломати. За тях не е нужно да спазват протоколи и да бъдат политически коректни, могат да правят промени извън политическите граници. Целта е, да се запознае публиката с начина, по който тя е представяла своето изкуство, съчетавайки в един пърформанс – музика изпълнена с джаз импровизации, неподрaжаема артистичност и танц, в един очарователен музикантски състав:


Джорджия Павлова/ Lady G – вокал
Константин Владигеров – пиано
Александър Владиеров – тромпет
Арнау Гаррофе - саксофон
Даниеле Феббо – контрабас
Стефан Горанов – барабани

Събитието ще се състои в Графична галерия "Богомил Райнов" на адрес: ул. "Кирил и Методий" 24

Място

Графична галерия “Богомил Райнов” , България, София, ул. Кирил и Методий 24