LOST in HILLS Music Fest

Продължителност
Старт: Събота 10 June 2023 12:00 Край: Събота 10 June 2023 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който ще се осъществи с подкрепата на “Община Пловдив” и е част от "Kултурния Календар” на града. Организаторите от Ellectrica Events са пионери в жанра, които поддържат пламъка на елекронната култура под тепетата от 1997 г. Мястото на събитието е емблематично. На върха на парк-тепе Бунарджика, ще се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио визуално шоу поднесено от любимците на публиката. Датата на събитието е 10 юни в часови диапазон от 12:00 на обед до 23:00 вечерта.

За нас е чест да анонсираме участниците в първото издание на LOST in HILLS!

CHUS / Stereo Production, Redolent, Spain

PACHO & PEPO / Ellectrica, Cloning Sound

CHRISTIAN CRAКEN / Phobia

PEPPOU / EXE Club, EXE Audio

DIMO BG / World Up Records

MAX & DANNY / Ellectrica Recordings

VANINA / EXE Club

ZLATINA DIMITROVA

Dr. Radev / E-Booking

LOST in HILLS събира любими DJ-и на публиката известни по целия свят. Звездната колаборация от артисти събира едни от най-уважаваните родни имена и световната “House” икона DJ CHUS от Испания. Освен че е създател на собствена линия на звучене в електронната музика “ Iberican Sound”, той е основател и основен двигател на всеизвестния музикален лейбъл Stereo Productions. Последния му проект Redolent music, покорява ежемесечно световните чартове в модерното афро - органик звучене.

CHUS е като жител на света, всяка седмица е на различна точка на земното кълбо. Неговите гигове са от Ибиза до Ню Йорк, Дубай, Маями, Амстердам и много други, до Тулум Мексико където наскоро беше публикувано и интервюто му за престижното списание Mixmag Mexico ( линк за сваляне: https://bit.ly/3mHH8dJ )

Участията му по целия свят събират много награди през целия му период на кариерата му, „DJ на годината“, „Най-добър хаус DJ“, „Най-добър ремиксатор“ или „Най-добър House Label', само част от неговите постижения. Над 30 години музикално наследство на лейбъли като Defected, Nervous, Strictly Rhythm, Moon Harbour, Saved, Toll Room, MoBlack и неговите Stereo Productions ни показват неговата широка гама от музикални стилове и неограничена любов към различните жанрове. Неговата смесица от стилове е неговата догмата и качеството на неговото послание.

Част от най-големите Български таланти, които са на световно ниво, ще споделят сцената на LOST in HILLS за едно магично музикално изживяване. Всички те ще бъдат представени последователно в пълния си блясък в следващите ни прес публикации. За да бъдете своевременно информирани за тях и предстоящите ни ПРОМО пакети и безплатни билети, моля регистрирайте се в нашия уебсайт www.lostinhills.bg или ни последвайте в Facebook & Instagram.

БИЛЕТИ онлайн от Bilet.bg

10 лв - Super PROMO / Изчерпани

20 лв - Early Bird - в продажба

30 лв - Standart Pre-Sale - след изчерпване на Early Bird

40 лв - Door  - на входа в деня на събитието

50 лв - Back Stage - 200 бр лимитирана серия с достъм зад сцената.

ЛИНК: https://bilet.bg/bg/cart/order/lost-in-hills-music-fest/4070

БИЛЕТНА каса в Пловдив - Music Shop Ellectrica - Ул. Абаджийска 11, кв. Капана

Очаквайте скоро повече информация за достъпа и разположението на фестивала, както и за всички атракциите и активности.

Dress code: Open Air, Fresh & Sexy!

Soul: Open Your Mind for Magic Sunset!

Inspiration: Get lost in the music! Find yourself on the Hill!

Деца до 13 г влизат безплатно !

Непълнолетни лица влизат с придрожител и декларация подписана от родителите ( може да се изтегли от faq бутон )

Място

Хълм "Бунарджика" (На върха) - Альоша , Bulgaria, Plovdiv, Хълм На Освободителите, Пловдив