Любовни Гадания

Продължителност
Старт: Неделя 08 Март 2020 14:00 Край: Неделя 08 Март 2020 17:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ЛЮБОВНИ ГАДАНИЯ

Имаме удоволствието да ви поканим на събитие, посветено на красотата и любовта. Жената и до днес си остава една енигма. На 8 март от 14 до 17 часа, ви предлагаме "Любовни гадания" с които ще се почувствате още по-неустоими и чаровни. Любовта към себе си, към партньора, към живота е енергията, която движи света.
За това ще се погрижим ние, водещите Мария Попова и Сибила Лилова. Вие можете с вашето участие, да бъдете главните герои в романтичните приказки. Нашите методите са: западна астрология, карти Таро, индийска астрология и магията на гадаенето с флорентински фигури. Към приятната ни компания, ще се присъединят със своите безценни знания Илияна Магерова, Кремена Радулова и Валя Попова.
За да бъдем заедно, от вас се желае да дойдете с прекрасно настроение, да отделите три часа на 8 март и да си купите билет за участие на стойност 25 лв.

Какво представляват „ЛЮБОВНИ ГАДАНИЯ“ ?

Събитието се провежда едновременно в две линии:
Индивидулани любовни гадания и лекции.

Индивидуални любовни гадания - можете да изберете: 

  • Любовно гадаене с карти Таро със Сибила
  • Любовни въпроси със Западна астрология и Илияна
  • Индийска астрология с Мария или
  • Гадаене с Флорентински фигури с Кремена.

Записването се осъществява по време на събитието за избрано от вас гадаене. Времето за всяко едно от тях е 10 минути, цена 12 лв. на място и 10 лв, ако закупите билета online.
Местата за гаданията са ограничен

Лекции - В рамките на 3 часа ще ви въведем в тайните на: 

  • Женската енергия в древната китайска система Цигун.Това учение е част от традиционната китайска медицина. - Валя Попова
  • Пространството на любовта- къде е позиционирана любовта в дома ни и как да й помогнем да се развива. - Кремена Радулова
  • Таро гадания - карти Таро достигатт до подсъзнанието на всеки един от нас и разкрива богатството на вътрешния ни свят като Приказка безкрай - Сибила Лилова
  • Астрологическо поглед към древното тракийско светилище до Гоце Делчев- Илияна Магерова
  • Ролята на индийската астрология в избора на брачен партньор- Мария Попова

 

Представяне на участниците:


1) Валя Попова се занимава се с цигун и китайски бойни изкуства от повече от 20 години. Учила е при д-р Ван в академия „Ханлин“.
2) Кремена Радулова 30 години се занимавам с астрология. Има множество публикации в различни медии, участия в конференции и събития. Работи и с Флорентиските фигури.
3) Сибила Лилова от десет години споделя опита си в тайната на карти Таро с всички, които проявяват по-дълбок интерес към себе си и търсят важни отговори на своите въпроси.
4) Илияна МАгерова се занимава с астрология и с преподавателска дейсност повече от 20 години. Тя има много статии в сферата на западната астрология.
5) Мария Попова се занимава с ведическа астрология и се обучава в Индия.

Вход за лекциите  – ЦЕНА 25лв.
Вход за лекциите И едно ГАДАЕНЕ ПО ВАШ ИЗБОР – ЦЕНА 35лв.
НА МЯСТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ГАДАНИЕ – ЦЕНА 12 лв.

Място

Кино Култура , България, София, ул. Сан Стефано 22