Заслушай се: Силата на подкаста

Продължителност
Старт: Сряда 18 Ноември 2020 18:30 Край: Неделя 22 Ноември 2020 19:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Първият в България онлайн подкаст фестивал ще се проведе от 18 до 22 ноември и ще представи създателите на някои от любимите американски, европейски и български подкасти. 

Запазете сега своя безплатен или платен билет за петдневия онлайн празник, организиран от Асоциацията на европейските журналисти. Фестивалът ще включва разговори, дискусии и обучения. Всяка делнична вечер от сряда до петък предвижда онлайн среща с изтъкнати международни водещи и продуценти. А през уикенда се добавят и майсторски класове и практически обучения, на които участниците ще получат насоки как да създадат свой собствен подкаст или какво може да подобрят, ако вече имат такъв.

По време на дискусиите лекторите ще се спрат върху някои от актуалните теми и предизвикателствата от света на подкастите. Всяка делнична вечер предвижда онлайн среща с изтъкнати водещи и продуценти. През уикенда участниците ще имат възможност да се включат в практически обучения, където да научат как да създадат свой собствен подкаст или какво може да подобрят, ако вече имат такъв.

Всички събития на фестивала могат да бъдат посетени напълно безплатно. Платени са единствено майсторските класове, тъй като местата за тях са силно ограничени. Осигурен е превод на български за всички събития, с изключение на майсторските класове, на които работният език ще е английски.

Място

Online , Online, Online,