Билети за LADY & GENTS

Клуб Studio 5, България, София

LADY & GENTS

Продължителност

Начало: 2018-04-14 22:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Ska-Jazz групата Lady & Gents е създадена през 2013 г. и след няколко трансформации в състава, днес е в следния вид:

Георгия Павлова (G Baby) - вокал;
Петър Александров (Popeye) – drums;
Борислав Рашков (Bass Borracho) – bass;
Ясен Обретенов (Яшата) – keyboard;
Иван Воев (Горския) – guitar;
Александър Борисов (Wicked Baron) – trombone;
Владимир Митин (Trompetopitek) – trumpet.

Дамата и Господата са добре познати в музикалните среди заради факта, че са съставна част в немалко други формации, групи и проекти, като: Wickeda, Svetlio & The Legends, Hipodil, No More Many More, Root Souljah, Rebelites, Mind Trips, Естраден Преврат, ЛокМаруху, Switchstance, La Muchedumbre, Fly The Flag и още много други, познати ни от ъндърграунд и мейнстрийм сцената на България. С което само може да се отбележи богатата им професионална, музикална култура .

Звучащи пламенно, закачливо и много танцувално, в този формат момчетата от групата си поставят за основна цел да аранжират и пречупват различни композиции през тяхната Ska-Jazz призма. А огнената Георгия, с темпераментното си сценично поведение и неповторим, плътен глас като естествен велур, е човекът, заради когото ще останете без дъх, стон и с бонус - мускулна треска. Синеоката Лейди, макар крехка и фина, е като вулкан, който не подозирате с какво ще ви залее. Така че – пригответе се за голямото изригване и си носете удобни обувки!

 
Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!