Крипто Революция

Продължителност
Старт: Събота 15 Октомври 2022 09:00 Край: Събота 15 Октомври 2022 19:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Програма по часове:

9:00 Проверка на билети и раздаване на баджове

10:00 Биткойн: Социалната мрежа + Биткойн: Идеята
10:40 Панел

11:30 - почивка

12:00 Биткойн: Пари в критична ситуация + Биткойн и Централна Америка
12:40 Панел

13:30 - обяд

15:00 Биткойн: Инвестицията
16:00 почивка

16:30 Биткойн и макроикономика
17:30 почивка

18:00 Интервю с Jeff Booth

19:00 Край на събитиетоПодробно съдържание:

- Биткойн: Инвестицията - James Lavish ще коментира с други панелисти - каква е разликата между retail investors - теост ние, хората, и instutional investors - компании, фондове и тн. Защо е важно за институциите да навлязат в този пазар и какво означава тяхната стъпка.

- Биткойн и макроикономика - Greg Foss ще ни даде поглед от високо: Долара вече струва повече от Еврото. А скоро най-вероятно ще мине и Паунда. ФЕД вдига лихвените проценти. До нива невиждани от десетилетия. В същото време техният дълг е 30 трилиона долара, почти 31. А съотношението Дълг / БВП е на 130%. Предния път когато лихвените проценти бяха на подобни нива те имаха 30% Дълг / БВП. Какво означава това?

- Биткойн: Социалната мрежа - Nikolaus Jilch ще ни разкаже за това: Как Биткойн е една държава без граници. Как инвеститори от Австрия, Германия и Швейцария работят заедно. Какво ги обединява. Какво точно стои зад Биткойн като няма една нация, една икономика, една армия?

- Биткойн: Пари в критична ситуация - Amy Karr ще ни разкаже за Украйна, какво става когато парите спрат да работят? Какво е видяла тя в държави от близкия изток в най-тъмния си период.

- Биткойн: Идеята - Knut Svanholm ще разкаже за Идеята зад Биткойн. Как би се променил Света, ако сме на Биткойн стандарт. Ако няма централни банки, ако няма принтиране на пари, ако няма възможност когато недостига бюджета просто да се създадат нови пари, с които да се запълни дупката. Свят, в който харчиш, само ако вече си изкарал.

- Биткойн и Светкавичната Мрежа - Johns Beharry и Pierre Corbin ще ни разкажат за всичките иновации, които можем да очакваме върху Lightning Network.

- Биткойн не хаби енергия, той прави така никаква енергия да не бъде похабена - Natalie Brunell ще ни представи Биткойн копаенето като Бизнес - какво е нужно за да си печеливш миньор в днешно време, когато електроенергията е на рекордно високи цени, а криптовалутата Биткойн е паднала на цени от преди 4 години, сринала се с над 70%

- Интервю с Jeff Booth - Natalie Brunell ще интервюира за един час Jeff Booth на сцената. Ще говорят за паричната система, технологична дефлация, инфлация, монетарна политика, многополюсен свят, капитализъм и корумпиран елит. Как един българин да се подготви за идващите промени.

Редица от разговорите ще са дискусионни панели, а не лекции / презентации. Българските панелисти ще участват в тях.
Програмата подлежи на промени до деня на конференцията - нови идеи за панели или разместване на такива.

На 12.03.2022 се проведе първото издание на Крипто Революция.

На 12.03.2022 писахме история
500 крипто ентусиаста изпълниха иновационен форум Джон Атанасов.
Първото издание на конференция Крипто Революция беше първото по рода и мащаба си крипто събитие в България.
Всички 9 лектора бяха добре познати лица в българската крипто сцена, а именно:
проф. Красимир Петров, Пламен Андонов, Иван Иванов, Георги Манолов, Владислав Драмалиев, Божидар Балевски, Валентин Михов и Николай Делчев.

В първата мащабна българска конференция посветена изцяло на криптовалутите присъстваха 500 посетителя, които имаха привилегията да се срещнат на живо с лекторите - добре познати в българската крипто общност лица.
   - Професор Красимир Петров, слекцията си: Балансиран портфейл
   - Пламен Андонов, слекцията си: Кодът е закон
   - Иван Иванов, слекцията си: Защо Биткойн трябва да успее
   - Георги Манолов, слекцията си: Биткойн - ключът към изобилна зелена енергия
   - Владислав Драмалиев, слекцията си: Web3
   - Божидар Балевски, слекцията си: Анализ на крипто проект
   - Валентин Михов, слекцията си: Пасивен доход - yield farming
   - Николай Делчев, слекцията си: Биткойн в контекста на (над)националната сигурност

Присъстващите на това второ издание на българската крипто конференция ще имат възможността да се срещнат на живо с почти всички лектори от миналото издание.

В тези лекции присъстващите научиха какво представлява един балансиран портфейл, който да ни предпази от инфлация, криза, рецесия и в същото време да ни дава добра доходност по време на бум; Какъв е зародиша на Биткойн и какъв проблем решава той?; Защо Биткойн е важно да успее, какво ни чака, ако продължим да живеем във фиатна система базирана на дълг; Как Биткойн не похабява енергия, а прави така, че да никаква енергия да не бъде похабена; Какво е Web3?; Как да анализираме един крипто проект и да преценим какви са рисковете?; Как да вадим пасивен доход с нашите крипто активи; Биткойн и националната сигурност - къде е връзката?

 


Второто издание на Крипто Революция ще бъде концентрирано само и единствено върху Биткойн.
Посетителите на тази конференция ще имат привилегията да се срещнат на живо със световно известни лектори.

Темата на панелите, лекциите и презентациите ще бъде разкрита скоро, но ще са обвързани с Биткойн копаенето, Биткойн Lightning Network, биткойн регулациите и други горещи Биткойн теми.

Това издание на конференцията ще бъде изцяло на английски език, но ще има аудио превод на български език, за който желае.

 Сред потвърдените гости са:
   - Сребрин Ватралов - интернет предприемач, Grabo, Gepime
   - Николай Делчев - консултант, delchev.consulting
   - Jeff Booth, предприемач, стратегически съветник, ръководител на BuildDirect, автор на The Price of Tomorrow;
   - Greg Foss - със своя 32 годишен опит в търговията на дълг, Грег Фос е сред най-добре познатите пропоненти на  Биткойн;
   - Natalie Brunell - репортер, спийкър, хост на Coin stories
   - James Lavish - reformed hedge-fund manager, основател на Looking Glass Education;
   - Knut Svanholm - автор на "Всичко разделено на 21 милиона"
   - Pierre Corbin - Софтуерен разработчик, Bitcoin Research
   - Johns Beharry - Биткойн разработчик, основател на Bitcoin Design
 

 Останалите панелисти ще бъдат обявени с приближаването на датата на второто издание на конференцията Крипто Революция - 15.10.2022

 

Спонсори:

Главен спонсор

Крипто ексчейндж BoneX е иновативен дигитален портфейл, който предоставя голяма гама от крипто услуги.

Ако желаете да закупите частица от най-твърдите пари на планетата – Биткойн, можете да го направите през тяхната платформа – Bonex.org

 

Спонсор

Nexo е водеща световна регулирана институция за управление на дигитални активи, създадена в България. Мисията на компанията е да предостави пълен набор от финансови услуги с ползите от криптовалутите. Nexo управлява над $4 милиарда активи за над 5,000,000 потребители в 200+ юрисдикции и е обработила повече от $100 милиарда от своето основаване през 2018 г. Възможните за закупуване билети са 2 вида:
- "В Главната Зала" - този билет дава достъп за присъствие в главната зала, в която ще са лекторите в четирите панела. В тази зала ще можете на живо да гледате лекторите.

- "Афтър Парти Билет ( Важи Само При Закупуване И На Нормален Билет)" - този билет е валиден само и единствено, ако сте закупили и един от другите два билета - "В Главната Зала" или "В Допълнителната зала" и гарантира по-предни места за сядане в залите. Както и достъп до афтърпарти след събитието. Афтърпартито ще се проведе в деня на конференцията - 15.10.2022, вечерта.


Организатор: БТЦ ХОДЛ ЕООД

Място

Интер Експо Център , България, София, бул. Цариградско шосе 147