Билети за КОНЦЕРТ НА БОЖАНА СПАСОВА

Клуб Studio 5, България, София

КОНЦЕРТ НА БОЖАНА СПАСОВА

Продължителност

Начало: 2018-04-12 19:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Каним Ви на един концерт за всеки, който преоткрива себе си в R’n’B, Soul и Hip-Hop музиката.
Концерт по време, на който ще Ви потопим в дълбоките води на тежките бийтове, нежните лирики и хип-хоп танците!
Капитан на събитието е невероятната Божана Спасова, позната от формациите SoulBmoll и Трио Тринити и асистент по Вокално майсторство в Училище за певци D-stars. С помощта на нейния екипаж, съставен от едни от най-талантливите млади музиканти на българската поп сцена, и своята уникалност, прекрасната Божана Спасова ще направи една лична изповед, сбъдвайки своята мечта. Ще изпее песните, които показват двете лица на нейната музикална личност – нежното и агресивното.
Пътуването ще бъде вълнуващо и запомнящо се! Божана и нейният храбър екип ще ни разходят във времето, както с популярни на всички, така и с някои по ъндърграунд песни, които заслужават вниманието ни.
Очакваме Ви на 12 април в Studio 5!

Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!