Живот Пълен с Енергия

Продължителност
Старт: Вторник 10 Март 2020 19:00 Край: Вторник 10 Март 2020 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Чувствате ли се често уморени и под влияние на стреса?

Искате ли да си увеличите енергията си и да живеете максимално пълноценен живот?

В първото вечерно издание на „Учи и Споделяй“ ще обърнем внимание на нещата, които отнемат от енергията ни и ще получите решения как да я съхранявате и така да се грижите за своето здраве.

Заедно с нашите лектори ще си поговорим за:
✴   Проблемите на модерния свят и стреса. Как да се възстановяваме пълноценно и какво е хормозия? Как можем да оптимизираме менталната си енергия и да повдигнем вибрацията си? Как да приложим всички тези действия на практика за минимално време.
✧ Станислав Йорданов – „Как да оптимизираме тялото и умът си за повече фокус и енергия?“

✴   Разпиляването и неограничените възможности, които ежедневно ни връхлитат, За страха от изпускане и постоянното търсене на по-добра възможност. Как да насочваме своята енергия отвътре навън, в синхрон с нашата лична мисия.
✧ Румяна Йотова – „По-високо, по-нагоре, повече, по-много… и как да запазим енергията си за “важните неща”

✴  Здравето като концепция и как нашето подсъзнание и убеждения му влияят? Имаме ли избор по отношение на здравето? Как да обичаме и приемаме себе си и какви са ползите от това?
✧ д-р Мария Колева - "Здравето като избор"

???? Такса за участие (минимално дарение):
1 участник – 15 лв
2ма участници – 20 лв

❓Къде: Зала G8 (ул. Гладстон 8)

❓Кои сме ние?
Учи и Споделяй е организация, която дава възможност на активни млади хора да споделят своите най-ценни знания и опит, като същевременно усъвършенстват уменията си за изява пред публика. Нашите слушатели придобиват нови знания и инструменти за успех в различни сфери от живота, надграждат различни умения и повишават своята мотивация.

✅ Събраните средства се използват за покриване на разходи по събитието. Всички останали средства се даряват за деца и тийнейджъри в неравностойно положение желаещи да участват в Образователни Семинари Инсайт. Ние вярваме, че утрешният свят ще се изгради от днешните деца!

Семинари Инсайт въвеждат децата и тинейджърите в практични техники за осъзнатост и умения за изграждане на доверие в собствените сили и стойност. Изграждат ефективни умения за общуване с възрастни и връстници и подпомагат постигането на увереност, ясно чувство за цел и посока, отговорност, емоционално и физическо здраве. Подрастващите са осъзнати за произхода на стреса и гнева и способни да се справят с тях.

Място

Културен център Г8 , България, София, ул. Гладстон 7