Билети за JAZZTORY - JIM HALL

Клуб Studio 5, България, София

JAZZTORY - JIM HALL

Продължителност

Начало: 2018-03-17 18:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

По случай 5 годишнината на Jazztory, ще представим един от най-важните китаристи в джаза, усъвършенствал непрестанно стила си в продължение на 5 десетилетия - Джим Хол. Вероятно най-лиричният джаз китарист в историята, с изключително мек и богат на нюанси тон. Импровизациите му често звучат като написани композиции - целенасочени, балансирани, с много ярко очертани мелодични мотиви и неочаквана за джаз китарата експресивност, без натрапчивост. Джим Хол свири и композира в абсолютно всички жанрове на джаза, затова ще е много трудно да го представим само в един концерт, но ще опитаме. Да облече неговата много тежка и дълга импровизаторска роба, ще се нагърби най-амбициозният млад китарист на българската сцена - Александър Логозаров.

Александър Логозаров - китара
Димитър Льолев - саксофон
Веселин Еко Веселинов - контрабас
Борислав Петров - барабани/автор/водещ

Вход: 
15лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!