Билети за Jazz from Sardinia

Клуб Studio 5, България, София

Jazz from Sardinia

Продължителност

Начало: 2019-07-10 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Сардиния е джаз място, с над четиридесет годишна история на големи фестивали, продукции и срещи с велики музиканти, които са култивирали и популяризирали оригиналното усещане за джаз в Сардиния и по света.
В тази среда се заражда и развива проектът "Творчески и креативни посещения Jazzino.EU".
Не случайно той дава път на много нови формации, композитори и млади таланти, както и възможност те да разширят своите познания и творчески устрем, като се възползват максимално от професионалните и художествени насоки за развитие, разработени през двете години от съществуването на проекта.
 
Голямата и утвърдена кариера на удивителната вокалистка Франческа Кориас чудесно илюстрира основните и същностни части на проекта.
 
На сцената на Студио 5, Франческа ще представи своята лична интерпретация на Jazzin'on майсторите и най-висшите джаз и средиземноморски вокални достижения в Сардиния.
 
Репертоарите и интерпретациите се простират от традиционната американска песенна книга до оригинални композиции на Франческа Кориас и майсторите от Jazzin'on.
 
Триото Jazzin'on с участието на Франческа Кориас:
 
Франческа Кориас, вокал
Джанрико Манка, барабани
Филипо Мундола, контрабас
Паоло Карус, пиано