Jamie Cullum Tribute @ JAZZ INSIGHTS | 20.10.2022

Продължителност
Старт: Четвъртък 20 Октомври 2022 21:00 Край: Четвъртък 20 Октомври 2022 23:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Джаз клуб  В Джаза представя:

Jamie Cullum Tribute 

✦Ангел Дюлгеров е роден в Пловдив музикант, китарист, цигулар, композитор, автор на текстове, аранжор, продуцент. Ангел Дюлгеров е един от добре познатите китаристи на българската сцена. Работи като студиен музикант, композитор, автор на текстове, аранжор и музикален продуцент за едни от най-популярните изпълнители и групи в България, като Лили Иванова, Васко Василев, Любо Киров, Орлин Павлов, Tube Hedzzz, Bobo & the Gang и много други. Част е от бенда на телевизионното музикално риалити "Гласът на България" в последните пет сезона.

✦Виктор Стамболов-
ГАБАНА – ФРОНТМЕН, ВОКАЛ И КИТАРА
ЗАМУНДА БАНАНА БЕНД – КИТАРА, БЕК ВОКАЛИ
PEARL JAM TRIBUTE – ВОКАЛ, КИТАРA
SEATTLE NIGHT – ВОКАЛ, КИТАРА
VIKTOR & NIXON – ВОКАЛ, КИТАРА
Франсоаз
КАКВО КАЗВАТ ЗА МЕН: “ЧИСТ ТАЛАНТ”, “ИСКРЕН И ЗЕМЕН”, “ЗАВЪРШЕН МУЗИКАНТ”, “АЛТЕРНАТИВЕН ПОЕТ”…
Участник в тазгодишното издание на Гласът на България от отбора на Любо киров.

✦Иван Гърбачев е на 31 години, родом от Казанлък. Завършва средното си образование през 2009 г. в СОУ ”Екзарх Антим I” в класа на видния клавирен педагог Елена Юлиянова.
Талантливият композитор е номиниран за музиката на театралния куклен спектакъл „Кученцето, което не можеше да лае“ по Джани Родари на Държавен куклен театър Пловдив.
Завършва висшето си образование, със специалност „Педагогика на обучението по музика”, в АМТИИ - Пловдив, а две години по-късно получава и степен „магистър”, специалност „Поп-джаз пиано”. Днес Иван вече е доктор Музикознание, има собствена школа по пиано и солфеж, на 27 март 2021г. стана ясно, че казанлъчанинът е сред номинираните за престижната награда на Съюза на българските артисти – ИКАР. С вълнение и вдъхновение Иван ни разказа за предизвикателствата, трудностите и удоволствието да композираш за театрална постановка.


Aнгел Дюлгеров - китара
Виктор Самболов - вокал
Иван Гърбачев - пиано

 

Врати: 17:00
Начало: 21:00
Организатор на събитието   Д.А.Л.-69 ЕООД

 

Място

Jazz Club В Джазa \ Jazz Insights , Bulgaria, Пловдив, Опълченска 17