Билети за "Изкуството на взаимоотношенията" - терапевтичен тренинг с д-р Менис Юсри

Новотел София, България, София

"Изкуството на взаимоотношенията" - терапевтичен тренинг с д-р Менис Юсри

Продължителност

Начало: 2024-02-23 19:00

Край: 2024-02-25 20:00

Място

Новотел София, България, София

За събитието

„Изкуството на взаимоотношенията“ е терапевтичен тренинг, посветен на връзките и партньорствата в живота ни.

Има много неща, които не знаем за връзките между хората и се случва така, че нещата, които не знаем, повече определят често нашите емоции, поведение и очаквания във взаимоотношенията с другите.

Всички ние носим силни невидими лоялности към нашите родители и прародители назад в поколенията.

Дори и често да не го осъзнаваме, те слагат дълбок отпечатък върху нашия живот.

Основният водещ д-р Менис Юсри, както и рефлексивният екип от психолози и фамилни терапевти на фондация „Същност България“, Наталия Николова и Милена Ненкова, интегрират целия си опит от системната фамилна терапия и фасилитирането, за да подкрепят групата да изследва конфликтите, както и възможните начини да комуникираме с повече съчувствие и разбиране.

По време на този тридневен тренинг ще се вглеждаме в себе си и ще се учим:

– да откриваме и да виждаме човека срещу нас;

– да разпознаваме взаимните си нужди;

– да виждаме уязвимите си места;

– да откриваме кое работи и кое не работи в една връзка;

– да окуражаваме себе си и партньора/партньорката;

В тренинга можете да участвате индивидуално или да доведете със себе си друг човек, с когото бихте искали да работите по конкретен казус във взаимоотношенията. Това може да бъде партньор, съпруг/съпруга, приятел, родител, брат или сестра.

Тренингът е отворен и за всеки, който има интерес към това да научи как функционират семейните системи и моделите на свързване между хората.


За водещия:

Д-р Менис Юсри е водещ терапевт, фасилитатор и супервизор на екипа на фондация „Същност”. Работи като фамилен и системен психотерапевт и психолог, и петнадесет години като супервизор към британската национална здравна служба. През последните 20 години създава и води семинари за личностно развитие, терапевтични тренинги и публични лекции в Европа, САЩ, Азия и близкия изток.


Фондация "Същност България" работи в сферата на личностното развитие вече над 20 години.

Нашият екип от квалифицирани психолози и терапевти провежда тренинги, консултации, психотерапия, дългосрочни и онлайн програми, посветени на взаимоотношенията между хората, личностното развитие, социалната и емоционална интелигентност за възрастни и тийнейджъри.

Нашата мисия е да предоставим време и пространство, в което хората да изследват и разбират по-добре своите поведения, емоции, мотивация за провал и успех и модели за изграждане на връзки със значимите за нас хора. По този начин допринасяме за създаването повече просперитет и обогатяващи отношения със себе си, другите и света.