Юан Чигонг - що е то?

Продължителност
Старт: Неделя 10 Октомври 2021 17:00 Край: Неделя 10 Октомври 2021 19:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Юан Чигонг - що е то?

Двучасово безплатно събитие - въведение в чигонг системата Юан Гонг (Юан Чигонг)​

 
 
Начини на участие:  може да изберете един от следните начини на участие:
  • Физически на място, залата се намира на Лъвов мост (в София), или
  • Онлайн - на Живо или на Запис
 

​Заповядайте на нашето встъпително събитие и се осведомете за практиката, помогнала на много хора да променят живота си към по-добро!

 
Юан Гонг (Юан Чигонг) е модерна чигонг система, която въздейства благотворно върху тялото, жизнената енергия (чи) и съзнанието, и същевременно създава солидна основа за развитие на духовните качества на човека. Състои се от девет комплекса от упражнения (методи). Леките, красиви и хармонични движения, имат дълбок лечебен и профилактичен ефект. С редовна практика постигаме състояние на спокойствие, вътрешен мир, уравновесеност и чувство на добруване. С течение на времето, това състояние постепенно се пренася и в ежедневието: независимо колко сме натоварени, вътрешната хармония доминира и това ни предпазва от преумора, стрес и болести. Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.
 
 
Програма / цели на събитието:   Целта на това събитие е да запознае публиката с някои от основните принципи на системата Юан Гонг, както и ползата, която тя може да донесе на практикуващите я. Програмата на събитието включва и 30-минутна практическа част, по време на която участниците ще имат възможността да опитат 2 или 3 от упражненията, подходящи за напълно начинаещи. В края на събитието, желаещите ще могат да се запишат за 6-седмичен курс за изучаване на първия метод на Юан Гонг (прочетете повече за курса тук). 
 
 
Организатор на събитието:    Фондация Рен Шюе България

Водещ:  Владо Рашев, чигонг учител и терапевт, м.т.н. (прочетете повече за Владо тук)

 
Юан Дзъ, създателят на Юан Гонг, демонстрира елементи от първите два метода на системата

Място

зала Европа , България, София, бул. Мария Луиза №58, етаж 2