„Интерактивен практически мистицизъм“ - Уъркшоп с Гал Сасон

Продължителност
Старт: Неделя 11 Декември 2022 10:00 Край: Неделя 11 Декември 2022 13:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

3 часа усвояване на мистични принципи с тялото, ума и душата

На 11 декември, неделя, от 10 до 13 часа ни очакват три динамични забавни часа с древни и съвременни практики за бързо потапяне в духовното. Ще потърсим опора и спасение от нарастващото напрежение в мистични традиции, школи и учения, техники, уникални медитации, елементи на тантра йога и различни движения. С тяхна помощ ще се учим да намираме някои отговори: какви сме били в предишни прераждания, в какъв образ се представяме пред другите, какъв е смисълът на името ни и нашата мисия. Ще си направим сами карти таро, до които да се допитваме, и ще получим още много любопитни и проясняващи вътрешното зрение познания.

На какво ще играем и какво ще научим:

  • Пречупване на Змията (групови упражнения). Историята на сътворението, причините за страданието и личната ни мисия чрез кабалистичния принцип „счупване на Съдовете“.
  • Имена с жестове (групови упражнения). Смисълът на името ни и образът, в който се представяме пред другите. Актьорска практика от холивудски педагози.
  • Огледала на минали животи (упражнение за двойки). Надникваме в предишните си прераждания с практика от от тантра йога – медитация с отворени очи.
  • Двойствени синхроничности (индивидуални упражнения). Способността ни да казваме „да“ и да приемаме „не“ като функция от решенията, които сме взели на важни житейски кръстопътища.
  • Философският камък на връзката: забавни упражнения, с които да оцените и анализирате връзката си с помощта на алхимията.
  • Изработване на таро карти „Голямата аркана“ (индивидуално упражнение). Всеки ще направи своя собствена колода от 22 карти, която впоследствие да използва за консултиране . (Кибейци ще се погрижим за необходимите материали, но ако имате особено любими цветни моливи, флумастери, картони и ножици, донесете си ги.)

Уъркшопът е динамичен и изцяло ориентиран към практическо овладяване на инструменти за духовно израстване. Предлага се само в присъствена форма.

ПРОВЕЖДАНЕ НА УЪРКШОПА. 11 декември, неделя, 10.00 – 13.00 часа; Клуб на архитекта (София, ул. „Кракра“ 11). Осигурен е превод. Материалите за игрите се осигуряват от КИБЕА.

Гал и КИБЕА ви каним на 3-часово забавно интерактивно пътешествие с бързо потапяне в древни и съвременни мистични практики от целия свят, които ще ни помогнат в натовареното и стресирано ежедневие. Очакваме ви!

 

Организатор на събитието Кибеа ЕООД

Място

София , България, София,