Insight Seminars Sofia

Продължителност
Старт: Петък 12 Март 2021 09:00 Край: Неделя 14 Март 2021 19:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ИНСАЙТ Семинар
 
Insight (англ.) – осъзнаване, прозрение, интуиция
 
ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.
 
Как работи ИНСАЙТ?
 
ИНСАЙТ е учене чрез преживяване. Адресирано е към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна, духовна. Използват се разнообразни обучителни методи: кратки презентации, визуализации, дискусии, игри, НЛП.
 
 
 
Какво дава семинара?
 
* Реална самооценка
* Яснота за собствените възприятия, амбиции и проекции
* Повече лична отговорност за всичко, което ви се случва
* Отключване на личния потенциал
* Повече самочувствие и енергия
* Повече ентусиазъм и автомотивация
* Ефективна комуникация и себеизразяване
* Повече смелост да казвате истината и да я чувате
* Подобрена способност да управлявате емоциите си (гняв, страх, съмнение) и ситуациите, в които попадате
* Подобрени умения за решаване на проблеми и вземане на решения
* Ясно чувство за цел и посока
* Справяне с промените, стреса
* Повече осъзнатост за произхода на гнева и управляването му.
 
Открийте чрез ИНСАЙТ ключовете и механизмите за
по-удовлетворяваща реализация.
 

Защо да участвате в този семинар?

• Разширете перспективата си за това как изборите, които правите оформят резултатите, които получавате – така че да получите повече от това, което искате

• Съживете силата на Вашата способност да отговаряте на всяка и всички ситуации, така че да вървите напред с повече самоувереност и самочувствие

• Разширете визията за възможността – в кариерата, отношенията, финансите – това, което е важно за Вас в момента или за бъдещето

• Забавлявайте се докато се учите да интегрирате набора силни практически ресурси, с които ще създадете това, което искате и ще обогатите приживяването си на живота

• Научете се на динамиката на проявлението, свързването и живеенето в сърцето си
• Свържете се с автентичното си Аз, следвайки интуиция и “естествено познание”

• Ангажирайте се с вътрешна и външна подкрепа за допълнителни следващи стъпки, които ще повишат качеството на живота Ви без значение колко успешен вече сте.

Семинарът отива директно в Сърцето. От момента, в който семинарът започва, ще научите за силата на осъзнаването и избора и как да живеете от Сърцето си и да се придвижвате обратно в него по-бързо.

Инсайт I: Семинарът на Пробуждащото се сърце е очарователен процес на преживяване на това кои наистина сте, откривайки какво истински искате и как наистина да го постигнете.

 

 

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.


Ticket BG Ltd. is not the organizer of this event. The organizer has hired Ticket BG Ltd. and our website www.bilet.bg with regards to the distribution of tickets and cash collection. Ticket BG is selling tickets on behalf and accounted for the event organizer . Ticket BG's responsibility is restricted strictly to the delivery of this ticket to you and can't be hold accountable for ANY problems related with the organization and the execution of this event.

 

Организатор на събитието / Promoter : Сдружение "Семинари Инсайт-България"

Място

Витоша Парк хотел , България, София, ул. Росарио 1, 1700