Билети за Innerglow

Клуб Studio 5, България, София

Innerglow

Продължителност

Начало: 2018-05-25 22:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Innerglow е електро рок група, един от най-новите проекти на българската сцена с фокус върху авторската музика. Песните на четиримата смесват електронни и живи инструменти, както и множество алтърнатив, поп, денс и фънк елементи. С нетърпение очакваме първото им участие на нашата сцена в клуб Студио 5!

Innerglow е създадена през 2017 г. от бивши членове на рок групата CRUSH, към които се присъединяват музиканти, насъбрали опит в групи като Viperfish и Rock Unknown Persons. След издаването на дебютната си песен After You, Innerglow записаха участия на някои от значимите български фестивали като „София диша” и пловдивския „Капана Фест”, споделиха сцената с популярни рок банди в страната като Jeremy и си спечелиха слушатели на клубната сцена в София и други големи градове като Варна и Бургас. С After You те осъществиха и своите първи участия в телевизионния и радиоефир.

През февруари 2018 г. се появи вторият сингъл на Innerglow - Rising Sun, който показа тяхната електро-денс страна и комбинира EDM музиката с рока. Видеото, заснето от режисьорката Рая Радичкова, представя един екстремен следобед на трима мотористи в малко познато кътче от България.

От създаването си Innerglow е част от лейбъла Homeovoxmusic на китариста на „Остава” Георги Георгиев. Homeovoxmusic е дал път още на групи и изпълнители като Hayes & Y, Bears & Hunters, Miry, VICK и други.

Вход: 
8лв. на място / 6лв. в Bilet.bg
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!