ИмпроНет “Самоуправляващи се екипи”

Продължителност
Старт: Сряда 23 Септември 2020 18:30 Край: Сряда 23 Септември 2020 20:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ИмпроНет Vol.4 те кани да посрещнем есента заедно, в нов дом, с нови игри и все още пресен летен тен и вятър в косите. Гранд Хотел София отваря вратите си за всички, които желаят да се запознаят с хората на новото време, комуникаторите, опортюнистите, визионерите. Тези, които сън не ги лови при мисълта за изобилието от възможности. Хората като теб и мен.

Какво предстои?

В първата част на събитието, Лора Арнаудова ще ни предизвика с дискусия на тема Самоуправляващи се екипи, през призмата на новото време.

По време на Импро частта, нашият гост, Марио Георгиев, ще те предизвика да влезеш в различни роли и ситуации от импровизационния театър, опитвайки нови нетуъркинг игри за безстрашните поколения, с които да се забавляваш и разширяваш кръга си от познанства.

В третата част ще можеш да играеш нетуъркинг игри, които да ти помогнат да завържеш приказка с хора, като никога преди! За геймификацията на нетуъркинга ще ти разкаже Деси Мирославова, представител на Generation Y.

Очакваме те, за да се заредим заедно с усмивки за цветните есенни дни!

Кога: 23 септември

Къде: Гранд Хотел София

Вратите отварят в 18:30ч

Начало: 19:00ч.

Вход: 25 лв (включва питие по избор)

За резервации и контакт:

Лидия Йорданова ☎️ +359 886780900 или info@nlpbulgaria.bg

Водещ: Лора Арнаудова || Lora Arnaoudova

Модератор: Деси Мирославова || Desislava Miroslavova

Импро гост: Марио Георгиев || Марио Георгиев

Лора Арнаудова:

CEO и основател на НЛП България и Българска Коучинг Академия, страстен антрополог с петнадесет годишен опит в обучаване, коучинг и консултиране на висши управленски кадри във водещи български и международни компании.

Водещ на детски обучения, специалист по Спираловидни динамики от института на Наташа Тодорович, сертифициран НЛП Треньор и единствен НЛП Коуч треньор в Източна Европа от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Лора е част от асистиращия екип на създателя на НЛП, д-р Бандлър.

Деси Мирославова:

Ръководител управление на човешкия потенциал и коучинг обучител в Транспрес. Сертифициран НЛП Бизнес Коуч от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Любител на кулинарията, запален комуникатор и нетуъркинг специалист. Бакалавър по Бизнес Администрация от Хагския Университет по Приложни Науки в Холандия.

Марио Георгиев:

Марио Георгиев се присъединява към формацията Improduce Me Theatre през 2013 г., които изнасят импровизационни представления в клубове.

През 2015 г. завършва театрална школа "Монтфиз". Занимава се с преподавателска дейност, свързана с импровизационния театър, преподава актьорско майсторство и води събития и тийм билдинги. Участвал е в три български късометражни филма и има две участия в чуждестранни продукции.

Марио Георгиев е част от Управителния съвет на "НАКАМА", организация, посветена на популяризиране на азиатската култура в България.

Марио определя себе си като "свободна душа на свободна практика".

Място

Гранд Хотел София , България, София, ул. Генерал Гурко 1