Импро & Нетуъркинг

Продължителност
Старт: Сряда 01 Юли 2020 18:30 Край: Сряда 01 Юли 2020 20:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Казват, че сряда е “малкият петък”, защото това е идеалното време да започнем да се настройваме за идването на уикенда.

Ако и ти не можеш да посрещнеш July Morning от брега на морето, ела и посрещни July Evening от терасата на Culture Beat с чаша аперитив в ръка. Подготви се, освен да се забавляваш, и да се срещнеш с хора от различни професионални сфери. Там ще бъдат HR-и, дизайнери, обучители, спортисти и още. А ти?

Какво те очаква?

По време на Импро частта, нашият гост, Марио Георгиев, ще те предизвика да влезеш в различни роли и ситуации , опитвайки нови нетуъркинг игри за възрастни, с които да се забавляваш и разширяваш кръга си от познанства.

Във втората част на събитието ще имаш възможността да печелиш награди, докато разговаряш и търсиш нови възможности с приятни и интересни хора.

Очакваме те, за да се заредим заедно с добро настроение за лятото!

 1 юли
 Culture Beat Club
 НДК

 Вратите отварят в 18:30ч
 Начало: 19:00ч.
 Вход: 20 лв (включва питие по избор)

За резервации и контакт:
Лидия Йорданова ☎️ ‭+359 886780900‬ e-mail: info@nlpbulgaria.bg
Деси Мирославова ☎️+359 884169918‬ e-mail: desislava.miroslavova@coaching.bg

 Водещ: Лора Арнаудова || Lora Arnaoudova
 Модератор: Деси Мирославова || Desislava Miroslavova
 Специален гост: Марио Георгиев || Марио Георгиев

Лора Арнаудова:
CEO и основател на НЛП България и Българска Коучинг Академия, страстен антрополог с петнадесет годишен опит в обучаване, коучинг и консултиране на висши управленски кадри във водещи български и международни компании.
Водещ на детски обучения, специалист по Спираловидни динамики от института на Наташа Тодорович, сертифициран НЛП Треньор и единствен НЛП Коуч треньор в Източна Европа от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Лора е част от асистиращия екип на създателя на НЛП, д-р Бандлър.

Деси Мирославова:
Ръководител управление на човешкия потенциал и коучинг обучител в Транспрес. Сертифициран НЛП Бизнес Коуч от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Любител на кулинарията, запален комуникатор и нетуъркинг специалист. Бакалавър по Бизнес Администрация от Хагския Университет по Приложни Науки в Холандия.

Марио Георгиев: Марио Георгиев се присъединява към формацията Improduce Me Theatre през 2013 г., които изнасят импровизационни представления в клубове. През 2015 г. завършва театрална школа „Монтфиз“. Занимава се с преподавателска дейност, свързана с импровизационния театър, преподава актьорско майсторство и води събития и тийм билдинги. Участвал е в три български късометражни филма и има две участия в чуждестранни продукции. Марио Георгиев е част от Управителния съвет на „НАКАМА“, организация, посветена на популяризиране на азиатската култура в България. Марио определя себе си като „свободна душа на свободна практика”.

 
 

Място

Culture Beat Club , Bulgaria, Sofia, NDK, 1 Bulgaria Square, 1000 Sofia