HYBRID EPISODE I /EASTER/ 23.04 PLOVDIV

Продължителност
Старт: Събота 23 Април 2022 22:00 Край: Неделя 24 Април 2022 07:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

HYBRID EPISODE I /EASTER/ PLOVDIV 23 APRIL 2022 

Това което можем и се стараем да правим е да предадем нашата емоция и усещане за създаване на изкуство по начин, който да докосне всички сетива.HYBRID е всичко онова, което искаме да материализираме дълбоко от нашите души и да свърже всеки един от нас в едно цяло…

Вярваме, че в музиката няма ограничения и сама по себе си е Хибрид между звуци, вибрации, чувства, усещания и смесица от емоции, а истинския артист знае това, знае как да направи перфкетната симбиоза, между всички тези детайли и да предаде на всички около него, своята енергия по начин, чрез който да въздейства на всеки станал част от нашето “хибридно” пътешествие.

Света става все по - шарен във всеки един аспект и усещането за “хибридност” на музиката, артистите и изкуството , става все по осезаемо и търсено.Според нас основната мисия на музиката е да разкаже история, да те вдъхнови, да те накара да мечтаеш, да танцуваш със затворени очи, да усетиш цялата магия и красота на света в който си.Един от най - важните детайли в нашата визия е именно подбирането на качествена музика и артисти, които да я поднесат по начин, който да въздейтства.

Музикалният стил който най - добре описва HYBRID се характерзира с прогресивни елементи, мелодично Techno & Tech House, преплитащи се с магията на топлите Ethno, Afro & Tribal звуци и вокали.

Стани част от едно Хибридно пътешествие в което C - Fusion, GIORG, Vanina, Tommy Riverra, Vessela, Numin & Kalina /Live Vocal/, ще ти разкажат техните музикални истории, които непременно ще те накарат да танцуваш.

Mavruda Secret Garden /Plovdiv/ ще бъде мястото, където HYBRID EPISODE I EASTER ще стане реалност.Място създадено с много любов и страст, място изпълнено със свежест, стил и разбира се много място за танцуване. Ще бъдем заобиколени от масивна декорация от растителност и зеленина, перфектно пасващи на Великденската атмосфера.

HYBRID Official Partners:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILET.BG

CUE RENTALL

STUDIO CLIP

BARBER SHOP 032

PREMIUM BARBER SHOP

HAIR SALOON “BEAUTY MADNESS”

DJ ACADEMY BULGARIA 

* 18+ 
* Телефон за Резервации:0896536384 

 

Място

Mavruda Secret Garden , Bulgaria, Plovdiv, Пловдив | бул. Освобождение 3 | Хотел SPS