Билети за Hostile Projections: Splitting

Night Club Golden Bee, Bulgaria, Sofia

Hostile Projections: Splitting

Продължителност

Начало: 2019-06-01 22:00

Място

Night Club Golden Bee, Bulgaria, Sofia

За събитието

Ами ако ви кажем, че техното е нещо повече от това, което познавате? Защото точно това е причината да представим този нов тип преживяване! Каним ви на едно много специално събитие. Серията Hostile Projections започва със Splitting. Splitting е термин в психиатрията, който описва невъзможността да се поддържат противоречащи си вярвания.

Ние обединяваме именно такива и ще покажем как противно на общата представа, свързана с индустриална обстановка, тъмното техно може да бъде едновременно стилно и забавно. Запознайте се с домакините за вечерта!

Shadowmaw / Crypt /
Той е име, което няма нужда от представяне. Добре познат на българската електронна сцена, Shadowmaw е бил част от редица национални и международни събития и фестивали. Сред изявите му се открояват тези в EGG London, Lazareti (Dubrovnik), HS Base (Romania), Street Parade (Veliko Turnovo), Plazma. Бил е зад пулта рамо до рамо с имена като Mateo!, T78, Matt Sassari, The Yellowheads, Steve Mulder и други.

Iveta Green/ High Sounds
Много сме щастливи да имаме такова силно женско присъствие и нямаме търпение да чуем нейния стил с подчертани дълбоки бас линии. Ивета е участвала в множество събития в София, Пловдив и Варна, редом с артисти като Peppelino, Gaston Zani и Francesco Fernandez.

Liubomir Spassow
Любомир Спасов е основател на формацията Sound Inc.. и дигиталния подкаст към нея, в чийто екип работи заедно с артистите: PETER N, Moevv, Pavel Bochev. С EDM се занимава от детство, като кръщаването му е било с миксиране на грамофони. Сетовете му са с неподправен техно вкус и динамичното им звучене провокира аудиторията с екстравагантност мелодичност и елегантна твърдост.

WORST BEHAVIOUЯ
Може би познавате тези момчета покрай техните черни партита през последните няколко години, но може би не знаете, че са също толкова наелектризиращи, когато сервират електронна музика! Ако сте пропуснали да ги чуете на някое от събитията в TELL ME, сега ви ги представяме!

►►►С подкрепата на Tipsy Events
►►►Благодарим на клуб Golden Bee (ex Mood) ♛