Билети за Hip Hop Souls Vol.10: Jeru the Damaja / Big Shug / Afu-Ra

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Hip Hop Souls Vol.10: Jeru the Damaja / Big Shug / Afu-Ra

Продължителност

Начало: 2018-04-19 21:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Hip Hop Souls & "Mixtape 5" & Vulsima present:

JERU THE DAMAJA / BIG SHUG / AFU-RA

19.04.2018
21:00h / 18+
club Mixtape5 A-side
25 BGN presale / 30 BGN on door

Hip Hop Souls организират най-голямото си събитие до момента - “Volume 10” като част от световното турне на Gang Starr Foundation. Фондацията е създадена през 1993г. начело с Big Shug, GURU и DJ Premier. Основните представители, които продължават започнатото дело - Jeru The Damaja, Big Shug и Afu-Ra ще посетят България на 19.04.2018 в клуб Mixtape 5 и датата не е случайна, защото точно тогава се навършват 8 години от смъртта на GURU, в чиято чест ще бъде проведено и цялото събитие!
Jeru the Damaja е роден на 14 февруари 1972 в Brooklyn, New York. Запознава се с Guru и в последствие с DJ Premier още в гимназиалните си години, и от тогава започва да работи пряко с тях. Утвърждава прякора си “The Damaja” (because he damages the mic) като верен на реалния живот и стила на улиците от Brooklyn.
BIG SHUG от източното крайбрежие (Boston, Massachusetts) се сприятелява с Guru, който също е роден в Boston и двамата заедно полагат основите на GangStarr. Уличният живот коства временното пребиваване на Big Shug в затвора, когато Guru заминава в New York и там заедно с DJ Premier утвърждават Gang Starr като една от най-емблематичните групи в историята на световната Хип Хоп сцена. След излизането си от затвора Big Shug участва в почти всеки един от албумите на Gang Starr след 1994-та година. Big Shug е един от главните основателите на Gang Starr Foundation. 
Afu-Ra роден на 31 януари 1974 в New York. Известен с интересите си към бойни изкуства и шах, е един от основните мембъри на Gang Starr Foundation. С характерния си hardcore рап за East Coast впечатлява Jeru The Damaja, с който в последствие започват да си сътрудничат. По-късно издава и самостоятелно световните хитове "Whirlwind Thru Cities" и “Defeat”, а през 2000г. и дебютния си албум “Body Of The Life Force”, в който участват величия като DJ Premier, GZA, Masta Killa, MOP, Ky-Mani Marley и други.
Елате на 19.04 в “Mixtape 5”, за да уважим всички заедно една легенда, която ще остане в историята! 

==================================
18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на българските артисти и допълнителна информация!

Препоръчваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!