Билети за HARALAMBIEV - Промоция на дебютен албум "Различен"

Дворецът на щастливите хора, България, София

HARALAMBIEV - Промоция на дебютен албум "Различен"

Продължителност

Начало: 2023-11-25 20:00

Място

Дворецът на щастливите хора, България, София

ул. „Димитър Доспевски“ 9 А, 1784 Младост 1, София

За събитието

На 25.11 ще имате възможността да се насладите на дебютния авторски албум РАЗЛИЧЕН на Теодор Хараламбиев – HARALAMBIEV, изпълнен под съпровода на Даниел Свиленов – китара, Любомир Шопов – барабани, Славин Славчев – бас и др. Събитието ще се проведе в концертната зала на Дворецът на щастливите хорас начален час 20:00ч. 

Младият изпълнител се занимава с писане на текстове и композиране на авторска музика от близо 2 години, като предхождащите му проекти са Това е Любов и Един Живот”. Три от общо 12 песни от предстоящия му албум също са в публичното пространство, а именно – Довери ми се”, Бягай от мен и Чуваш ли”. Артистът обича да съчетава звученето на симфоничен оркестър с многогласното хорово изкуство, с което гарантира разнообразие от жанрове в творчеството му. Вдъхновение за текстовете си, черпи главно от библейски пасажи и стихове, с помощта на които описва истории и чувства във вътрешния свят на човек, които са актуални и познати за много хора. Обича да се нарича с прякора Посланик на небесното и призивът му е да носи надежда и светлина със своята музика.

През 2023г. HARALAMBIEV участва в Десетото юбилейно издание на Гласът на България”, където продължава умело в отбора на ДАРА. Освен, че от малък свири на пиано, младежът продължава да развива уменията си с различни музикални инструменти – виола, барабани и др.