GZA в София

Продължителност
Старт: Четвъртък 10 Март 2022 22:00 Край: Петък 11 Март 2022 04:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Само 150 души на GZA от Wu-Tang в Scratch - София

На 10 март 2022 г. основателят на най-влиятелната група в хип-хоп музиката, Wu-Tang Clan, ще изнесе лимитиран концерт в най-ексклузивния софийски клуб SCRATCH. Партито е част от юбилейно турне, отбелязващо 25 години от излизането на албума “Liquid Swords”. Поради концепцията за ексклузивност на SCRATCH от клуба ще бъдат пуснати в продажба само 150 билета за концерта.
След участия в Лондон, Виена, Стокхолм и Вършава се очаква в София суперзвездата да изпълни целият си албум “Liquid Swords”, както и други хитове на Wu Tang и колаборации от дългaта си дискография.

Gary Earl Grice, известен още като Genius, е роден през 1966 г. в Бруклин, Ню-Йорк. От малък взима активно участие в избухналата рап вълна като брейкденсър, графити артист и диджей. През 1992 г. заедно с братовчедите си RZA и Ol' Dirty Bastard, заедно с Method Man, Raekwon и още трима създават обявената за най-успешна за всички времена хип-хоп група Wu-Тang Clan. Текстовете на GZA са признати за едни от най-дълбоките лирики в рапа, като анализът показва, че той е едно от MC-тата с най-богат речник. 

Повече информация за програмата на клуба ще намерите в профила на клуб SCRATCH: https://www.facebook.com/scratchsofia

 

Място

Club Scratch , България, София, ул. Позитано 22