Групова дегустация на уиски - 4-те края на света

Продължителност
Старт: Неделя 31 Януари 2021 00:00 Край: Понеделник 01 Февруари 2021 00:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Уиски онлайн дегустации- събития за тези дегустациите ще бъдат пускани на ФБ страницата на бар "СандъкЪ", като може да се включите в предстоящите или ако сте по-голяма група да пуснем заявка за конкретна дата и час .

* до 30 човека- 40лв.
* 31-60 човека- 10% отстъпка
* от 31 до 100 човека- 15% отстъпка

 

 

Уиски дегустация, тейстинг, мастърклас, презентация... Изрази, които чувате все по- често. По своята същност, всеки от тях означава едно и също- анализиране чрез визуална, сенситивна и информационна част и постигане на уиски дегустационна картина- самостоятелно или в подходящ пеъринг. Предлагаме Ви всичко това в безкомпромисна симбиоза от качествено уиски, поднесено с отношение и интересна лекция за тестваните марки.

Подарете едно запомнящо се преживяване, под формата на онлайн уиски тейстинг, което да впечатли, да събуди интереса, да повиши информираността и културата на дегустиране и да остави трайни позитивни емоции от преживяното. След заявяване на участие, ще получите съответния брой уиски семплинги, опаковани в специални стъкленици, на които в определен ден и час ще можете да се насладите в комфортна домашна обстановка, докато експерти Ви разказват "от екрана" интересни факти.

Място

Онлайн - Facebook , България, София,