Билети за Отменено: ГОНГ Медитация „Отвори Сърцето“ с Дон Конро

Дом На Културата Искър, България, София

Отменено: ГОНГ Медитация „Отвори Сърцето“ с Дон Конро

Продължителност

Начало: 2019-09-13 19:00

Място

Дом На Културата Искър, България, София

За събитието

Имате уникалния шанс да присъствате на ГОНГ МЕДИТАЦИЯ с Гранд Гонг Мастер Дон Конро. Да усетите присъствието и любовта на учителя от който са тръгнали всички Гонг Мастери на нашето съвремие, той служи вече 50 години с отдаденост на цялото човечеството, Земята и Вселената! Да преживеете най-мащабната гонг медитация с участието на гонг мастери обединени от Сдружение „ЗаЕдно“ за свое и всеобщо благо!

Едно духовно пътуване с възможност за вътрешна работа, с осъзнато намерение и глас, под вибрациите на лечебните звуци на гонга. Които ще звучат през цялото време като усилват всяко намерение и ускоряват вътрешната трансформация. Медитативната атмосфера ще подпомогне насочването на сетивата навътре. Включените различни холистични инструменти, молитви, мантри и народни напеви ще допринесат за по-дълбоко въздействие, вътрешно пробуждане и духовно развитие.
Тази медитация е посветена на сърцето, като висш център на чиста любов, истина и милосърдие. Защото вярваме че само ЗаЕдно приемайки различията за предимства и богатство можем да отворим сърцето си за Живота в неговата цялост!
Елате ЗаЕдно да се свържете със сърцето, както своето, така и на ближния, да почувствате пулса на сърцето на България и на майката Земя!

Гранд гонг мастер Дон Конро, известен като Баба Дон и Гуру Джагат е първоучител на всички майстори по гонг от новото време. Учителят Дон е един от петте първоначални учители на Кундалини йога, определени от Йоги Бхаджан през 1969г. Основател на Ашрам Нанак Двара където обучава кундалини учители от 1970-1976г. в САЩ. Дон Конро е автор и създател на холистичната гонг система, гонг терапия, гонг баня, гонг пуджа, гонг йога, гонг концерт, на стила Духовен свободен джаз, автор на поредицата книги "Пътя на гонга" и всичко това предава с много любов и с мисъл за човечеството, Земята и Вселената.
Билети в мрежата на Билет БГ или онлайн на https://bilet.bg/bg/
За повече информация, билети и записване:
0879530971, 0896290278,
www.zaednoo.com, FB: Клуб “ЗаЕдно”.
Повече информация за Гонга http://zaednoo.com/zvukoterapiya/gong-sesii