Билети за GODSLEEP/SHEEPFUCKER & KRAUT LIVE IN SOFIA

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

GODSLEEP/SHEEPFUCKER & KRAUT LIVE IN SOFIA

Продължителност

Начало: 2023-11-23 20:00

Край: 2023-11-23 23:55

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Godsleep се завръщат в София с новия си албум, Lies to Survive (издаден от сътрудничеството на Ouga Booga and the Mighty Oug и Threechords Records), с който демонстрират желанието си да експериментират и с други музикални жанрове, използвайки елементи от електроника, нойз, пънк и гръндж.

Ами Макрис е както винаги експлозивна, с впечатляващи вокали, които от шепнещи в тъмнината лесно преминават в интензивни и ритмични, предизвикателни и шумни, докато китаристът Джони Цумас наслоява заразителни рифове, създавайки завладяващи мелодии, барабанистът Денис Панайотидис натрапчиво представя един арогантно красив интензитет, а басистът Федонас Хтенас ловко улавя умишлено накъсаните мелодии като ги запълва с моторния тласък на баса си, за да достигнат накрая заедно до ясната декларация като група, че имат способността да бъдат напълно освободени от музикалните течения и да отидат там, накъдето ги отвеждат песните им.

Sheepfucker and Kraut са добре познати на българската публика със своя енергичен, креативен и агресивно-необикновен стил, произхождащ от едно италианско-немско сътрудничество, обогатено с тежък гватемалски фъз, чиито хипнотично тежки рифове се омекотяват от благата вест на един български бас. Тази sheeploving четворка оправда очакванията ни преди четири години и се установи на българската сцена като една от най-проспериращите местни групи, ето защо за нас е голямо удоволствие да им предложим отново да излязат на сцена с Godsleep.

Пригответе се да приемете любовта на една италианско-немска-гватемалско-българска група, която се състои от: Mr. Sheepfucker (Sardegna), Mr. Kraut (Germania), Mr. Goodnews (Bulgaria) and Pablo (Guatemala).

Всички събития в клуб Mixtape 5 са стриктно 18+ с изключение на събития, които са специално обозначени като ALL AGES!

Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане. Клубът не работи с резервации!

Вратите отварят в 20:00 – начален час 21:00

Билети: www.bilet.bg

Много ограничен брой early birds: 20 BGN

Предварителна продажба: 25 BGN

В деня на събитието: 30 BGN

Организатор на събитието е: ТРИКОРДС РЕКОРДС ЕООД