Билети за Glenn Hughes

Joy Station, България, София

Glenn Hughes

Продължителност

Начало: 2024-05-27 20:00

Място

Joy Station, България, София

За събитието

ДЪГИ УАЙТ И ДЖОН СТИЙЛ ЩЕ ПОДГРЕЯТ ПУБЛИКАТА НА ГЛЕН ХЮЗ

Албумът „BURN“ на DEEP PURPLE и песни на RAINBOW на 27 май в София!


BGTSC представя: DOOGIE WHITE заедно с група JOHN STEEL ще подгреят публиката преди концерта на GLENN HUGHES, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година в столичния клуб Joy Station. Ще чуем авторски композиции на John Steel и песни на именития певец от престоя и участието му в RAINBOW.

Гостуването на GLENN HUG
HES у нас е част от турнето 50th Anniversary „Burn“ Album Tour 2024, по време на което той изпълнява целия класически албум на DEEP PURPLE.   

ДЪГЛАС "ДУГИ" УАЙТ (DOOGIE WHITE) е талантлив, добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 година създава група La Paz, с която практически никога не се е разделял. Познат е като вокалист от Rainbow на Ritchie Blackmore, John Lord, Michael Schenker Group, Cozy Powell, Praying Mantis, Rising Force на Yngwie Malmsteen, Tank и Alcatrazz. Гостува в концептуалното издание “Нострадамус” на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд (John Lord) на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 година на Kavarna Rock Fest го видяхме като певец на Michael Schenker Group (MSG), а след това участва на редица музикални форуми у нас.
През 2017 година с родната формация John Steel записаха албума
„Everything or Nothing“.

Датата е 27-ми май! Запазете я за Glenn Hughes, Doogie White & John Steel  и вашата компания!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини Orange, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!