Gamification 101

Продължителност
Старт: Събота 17 Юли 2021 10:00 Край: Неделя 18 Юли 2021 14:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Каним ви на първия в България онлайн Master Class по игровизация (гемификация) със сертификат.

Игровизацията (гемификацията) е една от най-актуалните теми в момента, особено в настоящите времена, изпълнени с предизвикателства като отдалечена работа, намалена ангажираност и неразбиране на корпоративните процеси и култура.

Това е една митична идеология, за която много се говори, но, както много други "модерни" теми, често остава неразбрана и само на теория поради липсата на практически опит.
Ние от Гамифино, като един от пионерите на игровизацията в България и на базата на нашия дългогодишен и признат опит в областта, искаме да помогнем на повече хора да осъзнаят силата на правилното използване на игрите и елементите от игри в бизнеса и образованието. В резултат, все повече хора ще могат да намерят истинската мотивация и да превърнат ежедневието и работата си в интересно и забавно преживяване.

Какво ще разгледаме в този master class:

ДЕН 1 (10:00 - 14:00)

- Какво е игровизацията
- Психология на игровизацията
- Мотивацията в исторически план
- Видове мотивация
- Кое наистина мотивира хората?
- Как да мотивираме хората?
- Как да използваме награди ефективно?

ДЕН 2 (10:00 - 14:00)

- Gamification Framework
- Мотивационен анализ
- Практическо задание
- Сертифициране

За кого е този master class:
- Компании, които искат да подобрят реално мотивацията на служителите си
- Компании с комплексни процеси и обучения, които имат нужда от нов и иновативен начин да представят информация за служители, партньори и клиенти.
- Мениджъри, които искат да мотивират екипите си по-ефективно
- HR специалисти, които искат да бъдат в крак с новите методологии за мотивация на служителите
- Геймификейшън ентусиасти, които искат да добавят игрвовизацията към своя арсенал от умения.
- Всеки, който иска да направи ежедневието си по-интересно и забавно.

Какво е Gamifinno? - Нашата мисия е да направим бизнеса и образованието по-интересни, иновативни и забавни. Как? Нашето тайно оръжие е игровизацията (гемификация), която ни позволява да превръщаме скучните неща в едни истински преживявания. Научи повече за нас в интервюто ни за Bloomberg Bulgaria: https://www.bloombergtv.bg/a/28-update/94738-softuerniyat-produkt-koyto-pravi-vsyaka-skuchna-rabota-zabavna

Какво е Gamifinnator? - Гемифинаторът е не просто иноватор, той/тя е готин/а, креативен/а, забавен/на, свежар, лидер и знае как да се забавлява и да намира позитивното във всяка една ситуация.

Кой може да стане Gamifinnator? - Ние вярваме, че във всеки човек се крие един Gamifinnator, който само чака да се появи наяве и да започне да променя света.

Място

Zoom , Bulgaria, Sofia,