Гала Цирков Спектакъл- Българска Жонгльорска Конвенция

Продължителност
Старт: Събота 10 Октомври 2020 20:00 Край: Събота 10 Октомври 2020 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ето че имаме възможността и мястото да Ви поканим на "Първата Българска Жонгльорска Конвенция"- гр. София.
Благодарим на "Национален Студентски Дом", които ни предоставят чудесни пространства за провеждането ѝ.В три поредни дни ( 09-10-11 .10.2020 г. ) ще имате възможността да присъствате на разнообразни работилници ( workshops) , игри , забави и невероятна Гала вечер, подходяща за всички възрасти.

Събитие като това се провежда за първи път в България и затова искаме да направим едно пояснение: жонгльорските конвенции са фестивален формат, който се провежда по цял свят и обединява всички изкуства, свързани с цирковата сцена (акробатика, еквилибристика, танци, музика, жонглиране и др. )
Конвенциите са основани за отворен обмен на опит между артисти с артисти, както и артисти с любители, които искат да повишат своя тонус и концентрация в ежедневието и да придобият нови умения.

Събитието се организира изцяло на доброволни начала - т.е. ще имаме кутия за дарения. Работилниците (workshops) ще се провеждат на същия принцип - средствата са за лекторите. Ще има билетче само за Гала Спектакъл,на който може да се насладите на 10.10.2020 от 20.00ч. Събраните средства ще е се ползват за провеждане на ново събитие.

Място

Национален студентски дом , София, България, пл. „Народно събрание“ 10, 1000 Център, София