FSS | SATL | VISAGES | 07.04 @ KONCEPT SPACE

Продължителност
Старт: Петък 07 Април 2023 22:00 Край: Събота 08 Април 2023 06:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

На 7-ми Април в Koncept Space поставяме началото на следващата десетилетка "качество вместо количество". С удоволствие поднасяме на всички опитни "дръм и басс" астронавти пролетното ни предложение за генериране на позитивни емоции в компанията на SATL и VISAGES.
 
Роден в Полша, но базиран в Ротердам, SATL е един от безспорните пътеводителите на новото поколение дръм и басс артисти. Все още в 20-те си години, Adrian вече има над десетилетие опит като продуцент и DJ, а дълбочината на звука му и прецизността, с която го представя, определено надминават всякакви очаквания. Неслучайно водещи лейбъли като The North Quarter на Lenzman и Integral на Artificial Intelligence издават редовно неговото творчество.
С времето успява да изгради своя характерен звук, преплитащ светли и меланхолични мотиви заедно с хипнотични барабани и перкусии в магнетичен съюз, който звучи спуснат директно от космоса. Последният му албум - Gloom за The North Quarter е апогея на неговия опит и експозиция на разнообразния му стил. Като бездънен кладенец Satl често завършва над 10 парчета на месец, които попадат право в ръцете на най-доказаните DJ на сцената. A сетовете му са изградени главно от неговото собствено издадено и неиздадено творчество, което ги прави уникални и широко търсени от множество международни промоутъри и фестивали - от Лондон през Хонконг до Сидни, а съвсем скоро и в София.
 
VISAGES са нашумелият френски колектив от задругата на 1985 Music, лейбъл зад който стои не друг, а самият Alix Perez. Обединени от дългогодишно приятелство и обща страст към нискочестотните ритми, Valentin, Etienne, Tom и Kévin излизат от сенките на Тулуза през 2017 година. Повлияни от широк спектър на музикални жанрове като хип-хоп, реге, амбиент и рок, тяхната продукция е изключително разнообразна - от мрачен минимал, през топящ се ликуид, до пронизващ ядрото дъбстеп. Независимо от стила, името Visages се е наложило като еталон за високо качество в света на дръм и баса, а дори и отвъд него.

Място

Koncept Space , България, София, бул. Никола Вапцаров №6