Билети за ФРЕНСКИ ДУХ В БУТИЛКА от КОНЯК до EAU DE VIE

НДК, България, София

ФРЕНСКИ ДУХ В БУТИЛКА от КОНЯК до EAU DE VIE

Продължителност

Начало: 2022-12-04 15:00

Място

НДК, България, София

За събитието

Rakia and spirits fest Sofia 2022

имат удоволствието да Ви поканят на Мастер клас и една различна дегустация на колекционерски напитки единични бройки!
Ликьор от ананас ???? произведен от дестилерия на о-в Моорея Френска Полинезия до островите Бора Бора и Таити. Напълно естествен аромат на ананас. От колекцията на частни колекционери! Бутилирана 80 те години на миналия век!
 
  • Bas armagnak Delord hors d age

Арманяците на Delord са оценени в топ 10 на най-добрите питиета в света. Дестилерията датира от 1893 г. и е известна с безупречното си качество! Напитките с етикет Hors d age означава, че са извън възрастта или с неизвестна дата на производство.
 
  •  Gaston de Lagrange Fine champagne 

Коняк от региона на гранд шампан и Пети Шампан откъдето идва и правото да се напише на етикета Fine Champagne. В тези региони се произвеждат най-добрите коняци. Колекционерска напитка от 70 те години на миналия век.
 
  • Marc de champagne Moet Chandon 


Дестилерията на Мое Шандон произвежда тази уникална алкохолна напитка. 40 % алкохолно съдържание Мек и незабравим вкус. Бутилирана през 80 те години на миналия век. Закупена на търг от частни колекционери.

  • Eau De Vie 

от плод на брекиня на ексклузивния френски производител на висококачествени дестилати G.Miclo. Предоставяме за дегустация може би най-рядкото питие в Европа. Изчерпано навсякъде в търговските мрежи. Единични бройки в колекционери. Бутилирано 80те години на миналия век!

Местата са ограничени до запълване на капацитета на залата.
 
Организатор на събитието ЕКСПО-ТЙМ ООД