Билети за Форум "ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И АРОМАТЕРАПИЯ"

Онлайн / Online, България / Bulgaria,

Форум "ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И АРОМАТЕРАПИЯ"

Продължителност

Начало: 2024-02-25 09:00

Място

Онлайн / Online, България / Bulgaria,

Форум / Forum

За събитието

ЧУВСТВАТЕ ЛИ СЕ ЕНЕРГИЧНИ, ЩАСТЛИВИ И В МИР СЪС СЕБЕ СИ?

Искате ли да развиете емоционалната си интелигентност?

Да подобрите взаимоотношенията си с другите?

Преживявате ли системно страх, тревожност, паника?

Имате ли конфликтни отношения със семейството си и рода си?

Искате ли инструменти в подкрепа на психичното ви равновесие?

 

Ако тези въпроси са вашите, бих искала да Ви поканя да се потопите в един проект, в който ще се включат 9 различни специалисти от цял свят.

Очакваме ви на форум „Психо-емоционално здраве и ароматерапия“ на 25 февруари 2024 г. ОНЛАЙН, за да получите цялостен, холистичен поглед върху емоционалното равновесие, както и как да се грижите за психичното здраве.

В рамките на 9 лекции по 45 минути всяка, вие ще можете да получите ценни насоки, полезна информация и много знание за различните холистични влияния върху нашите емоции.

 

Запознайте се с темите и лекторите:

1. д-р Каролин Мейн – „Променете емоционалните модели, за да проявите своя мечтан живот“

Каролин Мейн е пионер в областта на здравето и храненето. Нейният опит е в синтезирането и разработването на най-ефективните средства за лечение за постигане и поддържане на оптимално здраве. През 1983 г., след девет години изследвания, д-р Мейн комбинира хиропрактика и акупунктура, за да създаде Трансперсонална физиология.

Нейната книга „Освобождаване на емоционални модели с етерични масла“ е ценена книга за самопомощ за емоционално здраве. Използвайки древна египетска техника, етеричните масла се използват за достъп до съхранените емоции в тялото и превръщането им в емоция с по-високо трептене.

Д-р Мейн има дипломи по хиропрактика, акупунктура, биохранене и е сътрудник на Американския съвет по приложно клинично хранене (F.A.C.A.C.N.). Тя е член и дипломат на Международния колеж по приложна кинезиология и поддържа активна частна практика в Ранчо Санта Фе, Калифорния.

Можете да научите повече за нея тук:

https://releasingemotionalpatterns.com/essential_oils/author/carolyn_mein.php

 

2. д-р Бенджамин Перкус - "Въведение в Aroma Freedom Technique за ментална, емоционална и духовна свобода, използвайки психологията и етерични масла"

Д-р Бенджамин Перкус е лицензиран психолог с над 25 години клиничен опит, заедно с над 20 години като ароматерапевт. Той е създател на "Aroma Freedom Techique" и автор на две книги по темата. Той говори в международен план за използването на етерични масла, за да се освободите от ограничаващите мисли, чувства и спомени и да реализирате желанието на сърцето си.

Можете да научите повече за него тук:

https://www.aromafreedom.com/about

 

3. проф. Милена Георгиева – „Епигенетика и нейното влияние върху психичното здраве“

Милена Георгиева е професор по молекулярна биология към Лаборатория по молекулярна генетика, епигенетика и дълголетие към Институт по молекулярна биология, БАН. Тя е един от основателите на иновативния стартъп EPIX.AI, който разработва иновативен подход за забавяне на стареенето. Милена е и главен научен директор на EPIX.AI. Научните ѝ интереси са в сфери като молекулярна биология и генетика, епигенетика, и съвременна биомедицина. Тя е автор на над 100 научни публикации в реферирани международни списания. Ръководител и участник е в редица научно-изследователски проекти към национални, и международни агенции. Тя е научен консултант към международната  Enago academy, която подпомага учените от цял свят със съвети за академично развитие. Милена рецензира научни публикации за престижни научни списания и е гост-редактор на специализирани научни издания към тях. Член е на Съюза на Учените в България, на Европейската Федерация на Биохимичните дружества и на Международния съюз по Клинична Епигенетика. Почетен член е на Консултативния борд към М3 Communications Group.

 

4. д-р Антонина Кардашева – „Емоционалната интелигентност - стратегия за навигиране на промени“

Д-р Антонина Кардашева е доктор е на психологическите науки, дипломиран психолог и психотерапевт, дипломиран лайф и бизнес коуч – PCD/NMC. Основател и Изпълнителен директор на Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност.

Тя е Национален координатор за България към Световното общество по Емоционална интелигентност, Ню Йорк, Сащ (ISEI, http://www.emotionalintelligencesociety.org/boards-committees/). Ментор е на студентите, обучаващи се в едногодишна професионална сертификационна програма по емоционална интелигентност, трето ниво /най-високо/, по акредитирана програма към ISEI. Ментор в първия формат на Менторска програма към Бизнес Лейди Клуб.

Хоноруван преподавател е в няколко университета в България и чужбина.

Можете да научите повече за нея тук:

https://drantoninakardasheva.com/psiholog/

 

5. Мария Шастийн – „Етерични масла и епигенетика: Холистично влияние върху генната експресия“

Мария Шастийн е отреден защитник на естественото здраве, с особен акцент върху трансформиращото влияние на етеричните масла и дълбокото въздействие на етеричните масла върху генната експресия за холистично благополучие. Мария е известна със своите авторитетни трудове в областта на "Duftmedizin" или ароматната медицина.

Можете да научите повече за нея тук:

https://www.mariaschasteen.com/bestseller/

 

6. Мая Вълчева – „Травмите и взаимоотношенията ни с околните през цветята на д-р Бах“

Голямата страст на Мая са цветята на д-р Бах.

Работи с тях вече 13 години и споделя впечатлениято си от изключителната лекота и мощ, с която те действат на деца и възрастни.

Балансират емоциите, изясняват вътрешните конфликти и създават плътна връзка между автентичността на човек и неговата личност. Практикува ТЕС и пренареждане на матрицата, инструктор е по K-power Епигенетични лечебни цикли и Moduday инструктор. Работи с Цветята на д-р Бах, освен през лични консултации и през специфични on-line обучения.

Наблюдава разгръщането на много хора в групите за Цветята на д-р Бах и иска да сподели с Вас стабилността на действие, при работа с травми.

Д-р Бах още преди 100 години през своята сетивност е открил 19 растения, които подпомагат човек в овладяването на последствията от болезнени преживявания. Гняв, ревност, вина, мъка, самота, носталгия, депресия, са само част от състоянията, които ние виждаме и преживяваме на повърхността, за да прикрием болката, която сме капсулирали в себе си! А цветята могат нежно и фино да докоснат същината на човек и да помогнат за освобождаване на задържаната емоция, от която неистово бягаме.

Можете да научите повече за мен тук:

https://www.colormelife.com/color/%d0%b7%d0%b0-colormelife/-colormelife/

 

7. Юрген Вандалер – „Етеричните масла за лечение на емоционални травми“

Юрген е ароматерапевт и създател на школа по ароматерапия Wandashi. Мениджър на Европейската академия по ароматерапия. Той е още биохимик, енергиен терапевт, коуч, Рейки, треньор по Raindrop Technique® Young Living.

Юрген работи по методите на ароматерапията, енергийната медицина и Китайската медицина.

Създател е на няколко обучителни програми по този метод.

Можете да научите повече за него тук:

http://www.wandashi.at/ueber-mich/

 

8. Дорина Ташева – „Как родовите преплитания влияят на емоционалното ни благополучие“

Дорина Ташева е холистичен психолог. Завършила е консултативна психология и има множество специализации, защото вярва в цялостния подход към човек. Специализирала е базово ниво по Позитивна психотерапия, както и Детско-юношеска психология към Медицинския университет в град Пловдив. Сертифициран терапевт по трансгенерационен анализ (родова терапия), както и семейни констелации по метода на Берт Хелингер. Също така е дипломиран психо-ароматерапевт и ароматерапевт.

Обучител и треньор на две авторски програми, които имат за цел развитието на емоционалната интелигентност и подобряване качеството на живот. Програмите са: "Емоционален ментор с етерични масла" - 4-месечно обучение за личностно израстване  и  психо-ароматерапия. Втората програма е в подкрепа на бизнес развитието "Business Blooming Emotional Intelligence".

Можете да научите повече за нея тук:

https://www.dorinatasheva.eu/

 

9. Доц. д-р Златослав Арабаджиев – „Проблематика, преживяване и страдание - триъгълник на болката“

Доц. д-р Златослав Арабаджиев е завършил медицина, специалност „магистър лекар“, в Медицински университет - Пловдив през 2005 г.

През 2008 г. се дипломира като магистър по „Приложна психология“ към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

През 2013 г защитава специалност по Психиатрия и започва работа като специалист в Клиниката по психиатрия при УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД – Пловдив.

През 2014 г. д-р Арабаджиев защитава докторска степен по психиатрия и започва работа като асистент към Катедрата по психиатрия и медицинска психология при МУ – Пловдив. Сертифицира като позитивен психотерапевт към Дружеството по позитивна и транскултурална психотерапия България и WAPP, Wiesbaden Germany. Допълнителни професионални квалификации по: „Интегративна сихотерапия“, „Психология и психотерапия на кризите“, „Сексология“, „Приложна психология и психотерапия“ и „Детско-юношеска психотерапия“.

Член е на Българския лекарски съюз, Българска психиатрична асоциация, Дружество по позитивна и транскултурална психотерапията.

 

Организатор:

Дорина Ташева

"Посветих години проучвания и работа, за да открия тайната на емоционално благополучие. Като професионалист това за мен е безценно, за да мога да съм ефективна в работата си.

Така се роди и настоящият проект – форум за „Психо-емоционалното здраве и ароматерапия“ – защото профилактиката за психо-емоционалното здраве е не по-малко важна от тази за физическото тяло. Всъщност всичко е взаимосвързано."

 

*ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗАПАЗВАТ ПРАВО ЗА ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА. КРАЙНИЯТ ЧАС Е ПРИБЛИЗИТЕЛЕН.

 

За въпроси и информация –

0885 906 233 – Дорина Ташева

 

I am extremely happy to invite you to immerse yourself in a project that I created with a lot of love and in which will take part eight different specialists from all over the world. People who devoted their hearts and souls to the service of human well-being.

We look forward to seeing you at the Psycho-Emotional Health and Aromatherapy Forum in February 25, 2024 ONLINE to get a complete, holistic view of emotional balance as well as how to take care of your mental health.

Within this event, you will have the pleasure of meeting exceptional professionals in their field. Some of them are our compatriots, others are foreign specialists.

Within nine lectures, 45 minutes each, you will be able to receive valuable guidance, useful guidelines, and a lot of knowledge about the different holistic influences on our emotions.

Get to know the topics and speakers:

1. Dr. Carolyn Mein – “Change emotional patterns to manifest your dream life”

Carolyn L. Mein, D.C. is a pioneer in health and nutrition. Her expertise is in synthesizing and developing the most effective means of healing to achieve and maintain optimal health. In 1983, after nine years of research, Dr. Mein combined chiropractic and acupuncture to form Transpersonal Physiology.

Her book “Releasing Emotional Patterns with Essential Oils” is an acclaimed self-help book for emotional health.  Using an ancient Egyptian technique, essential oils are used to access stored emotions in the body and transmute them into a higher vibrational emotion.

She introduced the world to the ground-breaking 25 Body Type SystemTM in “Different Bodies, Different Diets” which has been recognised as a dietary breakthrough.  Based on over 20 years of nutritional research and clinical experience, she identified 25 distinct body types, including their optimal nutrition and exercise, and even personality profiles.

Dr. Mein holds degrees in chiropractic, acupuncture, bio-nutrition, and is a Fellow of American Council of Applied Clinical Nutrition (F.A.C.A.C.N.).  She is a charter member and diplomate of the International College of Applied Kinesiology, and maintains an active private practice in Rancho Santa Fe, CA.

2. Dr. Benjamin Perkus - "Introduction to The Aroma Freedom Technique for mental, emotional, and spiritual freedom using psychology and essential oils"

Dr. Benjamin Perkus is a Licensed Psychologist with over 25 years of clinical experience, along with over 20 years as an aromatherapist.  He is the creator of "The Aroma Freedom Technique" and the author of two books on the topic.  He has spoken internationally on using essential oils to break free from limiting thoughts, feelings, and memories, and realising your heart's desire.  He teaches and certifies practitioners in the technique at www.aromafreedom.com

3. Prof. Milena Georgieva - "Epigenetics and its impact on mental health"

Milena Georgieva is a professor of molecular biology at the Laboratory of Molecular Genetics, Epigenetics and Longevity at the Institute of Molecular Biology, BAS. She is one of the founders of the innovative startup EPIX.AI, which develops an innovative approach to delay aging. Milena is also the Chief Scientific Officer of EPIX.AI. Her scientific interests are in areas such as molecular biology and genetics, epigenetics, and modern biomedicine. She is the author of over 100 scientific publications in refereed international journals. She is a leader and participant in a number of research projects for national and international agencies. She is a scientific consultant to the international Enago academy, which supports scientists from all over the world with advice on academic development. Milena reviews scientific publications for prestigious scientific journals and is a guest editor of specialised scientific publications for them. She is a member of the Union of Scientists in Bulgaria, the European Federation of Biochemical Societies and the International Union of Clinical Epigenetics. She is an honorary member of the Advisory Board of M3 Communications Group.

4. Dr. Antonina Kardasheva - "Emotional intelligence - a strategy for navigating changes"

Dr. Antonina Kardasheva is a doctor of psychological sciences, certified psychologist and psychotherapist, certified life and business coach - PCD/NMC. Founder and Executive Director of the Foundation for the Development of Emotional Intelligence. She is the National Coordinator for Bulgaria at the World Society for Emotional Intelligence, New York, USA (ISEI, http://www.emotionalintelligencesociety.org/boards-committees/). She is a mentor to students studying in a one-year professional certification program in emotional intelligence, third level /highest/, in an accredited program at ISEI. Mentor in the first format of the Mentoring Program at the Business Lady Club. She is an honorary teacher at several universities in Bulgaria and abroad.

You can learn more about her here: https://drantoninakardasheva.com/psiholog/

5. Maria Shasteen - "Essential Oils and Epigenetics: Holistic Influence on Gene Expression"

Maria L. Schasteen is a dedicated advocate of natural health, with a particular focus on the transformative influence of essential oils and the profound impact of essential oils on gene expression for holistic well-being. Maria is known for her authoritative works in the field of "Duftmedizin" or aromatic medicine.

6. Maya Valcheva - "Injuries and our relationships with others through the flowers of Dr. Bach"

Maya's great passion is Dr. Bach's flowers.

She has been working with them for 13 years and shares hers impressions of the extraordinary ease and power with which they act on children and adults.

They balance emotions, clarify inner conflicts and create a tight connection between a person's authenticity and treir personality. She practices TES and matrix realignment, is a K-power Epigenetic Healing Cycles instructor and a Moduday instructor. Works with Dr. Bach's Flowers in addition to personal consultations and specific online training.

Already 100 years ago, Dr. Bach, through his senses, discovered 19 plants that assist a person in mastering the consequences of painful experiences. Anger, jealousy, guilt, sorrow, loneliness, nostalgia, depression, are just some of the states that we see and experience on the surface to cover up the pain that we have encapsulated in ourselves! And flowers can gently and subtly touch a person's core and help release the pent-up emotion we're frantically running from.

You can learn more about her here: https://www.colormelife.com/color/%d0%b7%d0%b0-colormelife/

7. Jürgen Wandaler - "Essential Oils for Healing Emotional Trauma"

Jürgen is an aromatherapist and founder of the Wandashi School of Aromatherapy. Manager of the European Academy of Aromatherapy. He is also a biochemist, energy therapist, coach, Reiki, Raindrop Technique® Young Living trainer.

Jürgen works with the methods of aromatherapy, energy medicine and Chinese medicine.

He is the creator of several training programs using this method.

You can learn more about him here: http://www.wandashi.at/ueber-mich/

8. Dorina Tasheva - "How transgenerational entanglements affect our emotional well-being"

Dorina Tasheva is a holistic psychologist. She graduated in counseling psychology and has multiple specialisations because she believes in the holistic approach to human health. She specialised, at basic level, in Positive Psychotherapy, as well as in Child and Adolescent Psychology at the Medical University in the city of Plovdiv. Certified therapist in transgenerational analysis as well as family constellations using the Bert Hellinger method. She is also a certified Psycho-Aromatherapist and Aromatherapist.

Educator and trainer of two original programs aimed at developing emotional intelligence and improving quality of life. The programs are: "Emotional mentor with essential oils" – four month training for personal growth and psycho-aromatherapy. The second program supports business development "Business Blooming Emotional Intelligence".

You can learn more about her here: https://www.dorinatasheva.eu/

9. Dr. Zlatoslav Arabadzhiev - "Problem, experience and suffering - triangle of pain"

Assoc. Dr. Zlatoslav Arabadzhiev graduated in medicine, has Master's degree in science at Medical University - Plovdiv in 2005.

In 2008, he graduated with a master's degree in "Applied Psychology" from Plovdiv University "Paisiy Hilendarski".

In 2013, he defended his specialty in Psychiatry and started working as a specialist in the Psychiatry Clinic at St. George Medical Center EAD - Plovdiv.

In 2014, Dr. Arabadzhiev defended his doctoral degree in psychiatry and began working as an assistant at the Department of Psychiatry and Medical Psychology at the MU - Plovdiv. Certified as a positive psychotherapist by the Society for Positive and Transcultural Psychotherapy Bulgaria and WAPP, Wiesbaden Germany. Additional professional qualifications in: "Integrative psychotherapy", "Psychology and psychotherapy of crises", "Sexology", "Applied psychology and psychotherapy" and "Child-adolescent psychotherapy".

He is a member of the Bulgarian Medical Union, Bulgarian Psychiatric Association, Society for Positive and Transcultural Psychotherapy.

Organiser:

Dorina Tasheva

"I have devoted years of research and work to discover the secret of happiness and emotional well-being. As a professional, this is invaluable to me - to be able to approach help my clients effectively.

This is how the current project was born - a forum for "Psycho-emotional health and aromatherapy" - because psycho-emotional health is no less important than the physical body. In fact, everything is interconnected."

*ORGANISERS RESERVE THE RIGHT TO CHANGE THE PROGRAM. ENDING TIME IS APPROXIMATE.

For questions and information –

00359 885 906 233 – Dorina Tasheva