Билети за FORMIDABLE! AZNAVOUR - Musical Journey

Зала 1 НДК, България, София

FORMIDABLE! AZNAVOUR - Musical Journey

Продължителност

Начало: 2024-09-11 19:00

Място

Зала 1 НДК, България, София

ЗАЛА 1 Най-голямата зала на територията на Националния дворец на културата. Площта и е 11 000 кв.м. Постоянни (фиксирани) места, тип кресла. Общ капацитет - 3 811 места. Редуцирана възможност - 2 800 места или 2 000 места. Партер - 2 100 места.

За събитието

             ПРЕМИЕРА В СОФИЯ! ! Сряда 11.09.24 НДК1

 

  Gil Marsalla представя:

        Световното турне по случай 100-годишнината.

    ИСТОРИЯТА НА ЛЕГЕНДАТА

      FORMIDABLEAZNAVOUR"

                             
                                    

                                           Музикално пътешествие

със звезда от световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета" JULES GRISON  и ансамбъл.

                                                 

 

         FormidableAznavour ( „Страхотно! Азнавур") не е проста музикална история за иконата на френския шансон Шарл Азнавур, това е емоционално пътешествие през неговия живот и необикновена кариера, прославящо най-великите му песни. Публиката е пренесена от всепризнатия певец Жул Гризон, изживявайки отново магията и същността на парижката бохема. Жил Марсала и Жул Грисон успешно пресъздават приказната атмосфера на оживените улици на френската столица, откъдето Азнавур черпи своето вдъхновение.

                                                      

             Всяка изпълнена песен е част от пъзела на живота му, от скромното начало до международното посвещение. Артистите на сцената улавят суровата емоция на текстовете на Азнавур, предавайки всеки нюанс с талант и чувствителност. Тази почит към Шарл Азнавур е ода за живота и изкуството на артист, оставил своя отпечатък в историята на музиката. "Formidable! Aznavour" доказва, че музиката на този огромен артист все още резонира толкова силно и днес, продължавайки да докосва сърцата и да вдъхновява нови поколения.

JULES GRISON

Той без съмнение е един от най-талантливите певци и изпълнители на своето поколение, най-известен с ролята си в световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета".

Той е сътрудничил в редица реномирани проекти, включително „My Man – мюзикълът за успеха от 1920-те до 1940-те" в Théâtre des Variétés в Париж през 2005 г.

Той също така е участвал в „Les Années Tubes" от Roger Louret от 2009 до 2011 и Париж! Шоуто. Той е запален по Music Hall и френската вариететна музика и тук ни представя едно от най-великите трибюти, създавани някога за Шарл Азнавур.                                                            

  

 

   

11.09.24 НДК1 СОФИЯ

Билети bilet.bg

Tази легенда на френската песен почина на 1 октомври 2018 г. на 94-годишна възраст.