Зехтин екстра върджин – Сетивната Испания с Лектор: Анна Петкова

Продължителност

Начало: 2019-11-24 10:00

Място

INTER EXPO CENTER, България, София

За събитието

Качествените испански зехтини често печелят най-високи отличия на престижните международни конкурси, а Испания е категоричен световен лидер в производството на течното злато на Средиземноморието. По време на майсторския клас ще се насладим на някои от най-добрите зехтини в света от три емблематични провинции на Андалусия – Севиля, Кордоба и Хаен – хилядолетни земи на маслинови и зехтин. 

Анна Петкова е сертифициран сомелиер по зехтин в International Culinary Centre и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк и опитен дегустатор на зехтин. Има собствен проект – mypureolive и е посланик на културата EVOO (Extra Virgin Olive Oil). 

В майсторския клас ще се включи и испански гост от Nobleza del Sur, революционери в производството на най-качествен натурален екстра върджин зехтин в Хаен. 

Ще бъдат предложени и майсторски хапки, демонстриращи как всеки зехтин се съчетава с храна и как се използва в приготвянето на храната. Тази отговорна задача е поверена на Севда Димитрова – победител в Master Chef България 2016.

Често задавани въпроси

Поръчка с Paypal вкл. Кредитни и дебитни карти без регистрация

Epay, EasyPay, ATM (Банкомат), Visa или MasterCard

Куриер и наложен платеж

Банков превод

Мрежа от Каси

Декларация за придружител на непълнолетни

Поръчка с Борика (Кредитни и дебитни карти без регистрация)

Как да разделя билетите си на отделни файлове?

Как да използвам закупен ваучер от Билет Бг

Как да направя поръчка, когато имам Промо код?