Качествените испански зехтини често печелят най-високи отличия на престижните международни конкурси, а Испания е категоричен световен лидер в производството на течното злато на Средиземноморието. По време на майсторския клас ще се насладим на някои от най-добрите зехтини в света от три емблематични провинции на Андалусия – Севиля, Кордоба и Хаен – хилядолетни земи на маслинови и зехтин.
Анна Петкова е сертифициран сомелиер по зехтин в International Culinary Centre и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк и опитен дегустатор на зехтин. Има собствен проект – mypureolive и е посланик на културата EVOO (Extra Virgin Olive Oil).
В майсторския клас ще се включи и испански гост от Nobleza del Sur, революционери в производството на най-качествен натурален екстра върджин зехтин в Хаен.
Ще бъдат предложени и майсторски хапки, демонстриращи как всеки зехтин се съчетава с храна и как се използва в приготвянето на храната. Тази отговорна задача е поверена на Севда Димитрова – победител в Master Chef България 2016.
Поръчка с Paypal вкл. Кредитни и дебитни карти без регистрация
Epay, EasyPay, ATM (Банкомат), Visa или MasterCard
Куриер и наложен платеж
Банков превод
Мрежа от Каси
Декларация за придружител на непълнолетни
Поръчка с Борика (Кредитни и дебитни карти без регистрация)
Как да разделя билетите си на отделни файлове?
Как да използвам закупен ваучер от Билет Бг
Как да направя поръчка, когато имам Промо код?