Билети за Отменено: ЕВРОСМЕЕЦ В РИСК -> 26.10.2023 Велико Търново

Piano Live Club PLAY, България, Велико Търново

Отменено: ЕВРОСМЕЕЦ В РИСК -> 26.10.2023 Велико Търново

Продължителност

Начало: 2023-10-26 20:00

Място

Piano Live Club PLAY, България, Велико Търново

За събитието

Интернет сензацията и любимец на цяла България - Крис Риска и топ комедиантът, който взриви от смях българската публика както в страната, така и в цяла Европа - Жорони, изстрелват родната комедия на едно съвсем друго ниво с чисто новото неприлично, но твърде симпатично шоу - "Евросмеец в риск". Ще чуете крайно нецензурирани и безумно комични истории от страната и чужбина, след които се очаква буквално да "цвилите" от смях, точно както го прави магарето на плаката, долу в ляво. Ако това не се случи, ще очакваме прокуратурата да се самосезира и незабавно да ви обвини в липса на чувство за хумор, а пък ние ще ви върнем парите тройно за причиненото неудобство! Или пък не:)
П.с.
В това шоу е възможно да присъстват звучни  думички като - стюардеса, ерекция, гъдел, гурме, тройка, съвокупление, зоопарк, съпруга, малчуган, червен фенер, миризма, древен грък, пръжки, кучка, багаж и др. Обаче така ще ги омешат тези двамата, че ще падне смях.
 
След закупуване на билет за събитието с цел да си осигурите по добри места моля направете си резервация от Piano Live Club Play 088 524 8760

Очакваме Ви!
 
16 +
Събитието е за лица на и над 16 години !