Билети за Emmure /US/ live in Sofia

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Emmure /US/ live in Sofia

Продължителност

Начало: 2018-07-10 18:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

Emmure с концерт в София!

ФБ събитие: https://www.facebook.com/events/1700087336752307/
Американската метълкор / деткор формация идва в България за първи път! Запазете датата и мястото за този жесток мошлайв - 10 юли в"Mixtape 5"!

ALL AGES CONCERT / КОНЦЕРТ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ
Предварителна продажба (presale): 25лв (€12.5)
Билети търсете тук: www.bilet.bgwww.bilet.bg/каси, както и в The Wrong Bar & На Тъмно

EMMURE - New Fairfield, Connecticut, United States
Metalcore / Deathcore / Nu Metal
https://www.facebook.com/emmure/
https://www.emmurecult.com/
https://www.instagram.com/EMMUREcult/

Emmure са създадени през 2003г. в Ню Фейрфилд, САЩ.
Групата е определяна за метълкор, ню метъл, деткор и алтърнатив метъл. Frankie Palmeri, който е и единствения оригинален член на групата, твърди, че е повлиян от Фред Дърст и Джонатан Дейвис. Също така и от деведесетарските групи Limp BizkitKornNine Inch Nails,Slipknot и Converge. За 15 годишната си история Emmure имат издадени 7 дългосвирещи албума, като последният е от 2017 с наименованието 'Look at Yourself'.

Emmure получават както хвалби, така и много критика за изобилието от брейдауни в музиката си, а рапирането и дисонантните акорди също често са включвани в техния звук. Въпреки, че са етикетирани от мнозина като деткор, те често се наричат метълкор от феновете и пресата. Франк понякога включва чисти вокали в музиката си, а лиричните теми, които Emmure засяга в текстовете на песните си са фокусирани върху разделите, социалното безразличие, философията и религията.

През годините, бандата участва в турнетa с Parkway DriveThe Word AliveSuicide SilenceAugust Burns RedThy Art Is MurderVEIL OF MAYAUpon A Burning BodyAsking Alexandria и други