Ecstatic Dance - Поставяне на основите

Продължителност
Старт: Събота 11 Февруари 2023 17:30 Край: Събота 11 Февруари 2023 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Готови ли сте да се отърсите от тревогите си и да се потопите в силата на движението? Вълнуваме се да обявим нашето първо екстатично танцово събитие за 2023 г.! Присъединете се към нас за привечер на лична грижа за себе си и общността, докато танцуваме в ритъма на собствените си усещания.
През 2018-2019 година направихме първата поредица в България от 3 Ecstatic Dance събития в град Пловдив и имахме включване на фестивала Събуди се. Това, което ни обединява е любовта към ритъма, танца, движението, грижата към личността, усещането за общност. Споделихме танца и разказахме стотици истории чрез движение с десетки хора. От тогава до сега пътищата ни поведоха в разнообразни посоки, но ни събират отново, за да обявим началото на

Нова Поредица от Събития Екстатични Танци за 2023. 
Екстатичният танц е форма на естествено движение, която ни позволява да се свържем с тялото си и да освободим всякакви сдържани емоции или стрес. Това е безопасна зона без осъждане и предразсъдъци, където можем да се отпуснем и да бъдем себе си. Нашето събитие ще включва внимателно подбран плейлист от племенна (tribal), инструментална, трип-хоп, EDM, електронна, натурална, органична и вдъхновяваща музика, без текстове на английски език за подобряване на изживяването. Танцуваме боси, пием вода, и танцуваме без думи. Тези 3 простички принципа на Ecstatic Dance формата ни отвеждат към друг тип диалог със себе си и усещанията ни.

Събитието ще се проведе на 11 февруари, събота от 17:30 в сградата на Пловдивски Културен Институт. Фасилитатор ще бъде психологът Даниел Джинсов, като той ще се погрижи да ни преведе през процеса, музикалното пътешествие ще осигури Trixie, а ние ще се погрижим да има вода, за да танцуваме с тонус и хидратирани.

Моля, облечете се удобно и елате с отворен ум и сърце. Не се изисква танцов опит, а само желанието да се движите и да се отпуснете. Нямаме търпение заедно да споделим това преживяване отново в Пловдив!
Отбележете в календарите си и се пригответе за движение, пуснете се и се свържете със силата на екстатичния танц.
На кратко за събитието:
Кога: 11 февруари, Събота
Къде: Пловдивски Културен Институт
Врати: 17:30
Танц и заземяване: 18:00 ~ 19:30
Вход: 20 лв. с резервация и предварителна продажба, 25лв. на място
Дрескод: удобни за вас дрехи, танцуваме боси

Как да се подготвя?
Носете си удобни дрехи, като на място ще има гардероб и съблекалня.
По възможност ограничете силните аромати по вас, които да разсейват останалите участници.
Молим ви да не употребявате алкохол или други опиати/стимуланти преди събитието, защото това ще попречи на цялостното ви преживяване и чисто преминаване през процеса.

За допълнителна информация пишете в коментари или изпратете съобщение в страницата ни Ecstatic Dance Bulgaria
До 11-ти, Ще се видим на дансинга!

Място

Пловдивски Културен Институт , България, Пловдив, ул. Иван Перпелиев 5