Dopelord & TFSL live in Sofia

Продължителност
Старт: Понеделник 21 Февруари 2022 20:00 Край: Понеделник 21 Февруари 2022 23:40

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Както всеки сам може да се досети, концертът няма как да се проведе в ситуация на пандемия, която ни тресе здраво вече втора година. И все пак, събитието е пренасочено с нова дата - 21 февруари 2022. Сега остава само да оцелеем до тогава ;)))))) Вече закупените билети нямат нужда от презаверяване. А тези, които желаят да си върнат парите от билети, могат да се свържат с www.bilet.bg за подробности по рефънд процедурата ????
 
На 21 февруари 2022 в малката зала на столичния клуб "Mixtape 5" полската стоунър дум метъл бригада DOPELORD ще изнесе вторият си концерт пред българска публика. Като специални гости преди тях ще забият TFSL - една от интересните и оригинални инструментални групи в родината ни, а и не само ????
 
DOPELORD - Poland
Doom/Stoner/Psychedelic/Metal
►https://www.facebook.com/Dopelord666/
https://dopelord.bandcamp.com/
 
TFSL - Ruse, Bulgaria
Genre: Experimental / Instrumental
►https://www.facebook.com/tales.from.the.sleeping.land
https://prikazki.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/prikazki
 
Вратите на клуба ще са отворени в 20:00ч, а музикалният ритуал ще започне точно в 21:00ч. с TFSL. Dopelord започват в 22:00ч. Билети ще се продават в мрежата на www.bilet.bg. Предварителната цена на билетите е 20лв, а в деня на концерта и на място ще са по 25лв.
 
Dopelord са стоунър/дум банда от Полша, чието начало започва още през 2010 в Любин. Дебютният им албум 'Magick Rites' излиза през 2012, следван от 'Black Arts, Riff Worship & Weed Cult' през 2014. Поляците най-много обичат да правят турнета, да пушат и да репетират. Основното им вдъхновение е от старите филми, музиката на 70-те и вълшебните билки, a всеки момент ще издадат официално и четвъртия си студио албум - 'Sign of the Devil'
Проектът TFSL ( Tales From The Sleeping Land) e създаден от Калоян Иванов през 2012. Първите два албума е записал сам на изцяло аналогова техника, като първият албум е записван в продължение на две години и половина.
Основната идея на първият и вторият албум е да бъдат изцяло аналогови и да не използват никакви семпли на музикални инструменти или дръм машини при записването му. Третият албум излязъл под това име е записан по съвсем различен начин, като това е и последния албум в който Калоян участва сам в записите.
В момента TFSL се състои от четирима музиканти, като всеки от тях се изявява в съвсем различен стил, но проявява пълна отдаденост когато участва в този проект. Името на групата всеки може да го тълкува както си поиска

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.

 

Организатор : Ронг Ивентс ООД

 

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia