Билети за Divas' Flavour: Winter Edition

Paradise Center (Парадайс център), България, София

Divas' Flavour: Winter Edition

Продължителност

Начало: 2024-01-31 19:00

Място

Paradise Center (Парадайс център), България, София

За събитието

🔥 Завръщаме се с нова доза забавление, коктейли и много смях с DIVAS' FLAVOUR: WINTER EDITION на 31.01.2024 (сряда) в PLAYGROUND в Paradise Center, ниво 2. 

 

На 31ви Януари в PLAYGROUND ще си припомним, че животът е игра и ще се посмеем през сълзи на три жени, които имат какво да ни разкажат. 😏 


Представяме ви:

🎤 Оля Малинова е позната на всички любители на стендъпа като Министър на Щастието. Оля стои зад най-големия стендъп в България и всяко нейно шоу винаги е напълно разпродадено. Как обаче се справя един човек, чиято работа е да прави всички щастливи? Как разбираме кога е време да спрем и да си починем? Имала ли е избор Жана Дарк и какво се е случило с легендата за Калиакра? Тези и още много сериозни и дълбоки
теми Оля ще засегне изцяло в неин стил - с много самоирония и любов към публиката. Ако сте се засилили към бърнаут или ви гонят паник атаки - не пропускайте Оля в Divas' Flavour - winter edition.

 

🎤 Алекс Раева, позната от малкия и големия екран се превъплъщава в едно ново амплоа, което много й отива. Стендъп кариерата й бележи върхове с участието й на One Night Stand в зала 1 на НДК, където успява да разсмее и разплаче почти 4000 човека. Не пропускайте емоционалната й лична история в пътя от една бучка до любовта към себе си на всяка цена.

 

🎤 Д-р Мила Бобадова, известна още като Kozata Ani е фейсбук легенда, без която не можем да си пием кафето сутрин. Острият й език и коментарите й са "винаги в десетката" и този път тя ще ни разкаже неудобните истини за хората, домашните любимци и хората с домашни любимци.

 

😍 Чакаме ви, ще бъде красиво, смешно и незабравимо, защото след това вечерта продължава с DJ сет от още една любима дива - Глория Петкова.

Дата: 31.01.2024
Час: 19:00-22:00 (препоръчваме да не закъснявате, за да не изпуснете част от stand up шоуто)
Място: PLAYGROUND, Paradise Center, ниво 2

Билети:
Единичен билет: 25.00 BGN
Двоен билет: 40.00 BGN