Билети за DIVAS' FLAVOUR ROOFTOP PARTY БИЛЕТ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ НА МЯСТО

Paradise Center (Парадайс център), България, София

DIVAS' FLAVOUR ROOFTOP PARTY БИЛЕТ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ НА МЯСТО

Продължителност

Начало: 2023-08-17 19:00

Място

Paradise Center (Парадайс център), България, София

За събитието

На 17-ти август, на откритата тераса на Paradise Mall се събираме за DIVAS' FLAVOUR ROOFTOP PARTY със страхотни коктейли, много смях и още нещо.

Оля Малинова, Красимира Хаджииванова и Ива Тодорова се качват на сцената, за да ви залеят с женска енергия и няколко препоръки:

Как да престанем да мажем филии и да се превърнем в диви? Колко дълго трябва да тичаме, за да спечелим състезанието за перфектна майка? Защо влюбените не се разбират и как да оправим този бъг, ако любовта ни се разкрива в трамвая? 

Чакаме ви, ще бъде красиво, смешно и незабравимо, защото след това вечерта продължава с любимата ни DJ CASS.

Дата: 17.08 (четвъртък)
Час: 19:00-22:00 (препоръчваме да не закъснявате, за да не изпуснете част от stand up шоуто)
Място: Paradise Center, открита тераса, етаж +2

Билети:
Единичен билет: 25.00 BGN
Двоен билет: 40.00 BGN

***

За продуцентите:Три жени на микрофона“ е проектът, стоящ зад най-големите стендъп събития, правени някога в българия. Екипът зад шоуто е съставен и от основните участници в събитията - оля антонова, управляващ партньор в „trastena”, красимира хаджииванова (блогър и съосновател на платформата майко мила и фондация „майко мила“) и елисавета белобрадова (letiashtata kozzila erato), съосновател на родителската платформа и майко мила и фондация “майко мила”. В спектаклите през годините участие взимат и други популярни в онлайн пространството жени – ,Гергана Турийска (създател на „пощенска кутия за приказки“), актрисата Мария Силвестър, Алекс Раева, Ива Тодорова и други. От 2019-та година режисьор на формата е Стоян Радев.

Шоуто “One night stand” стартира на 8 март 2018-та година с два спектакъла в столичния клуб Mixtape, а година по-късно, поради огромния интерес на публиката, се мести в Зала 1 на НДК, която e разпродадена на пълен капацитет за по-малко от месец. От тогава вече 5 години Шоуто започва от 7 Март зала 1 на НДК и продължава с турне в други български градове, като се радва на голям успех и висок публичен интерес. Концепцията на събитието е шоу, в което жени излизат на сцена и чрез стенд-ъп форматът и смешните истории да говорят открито по теми, които до момента са били запазени само за мъжете или въобще не са били обговаряни- пари, работа, любов, хранене, родителство, романтика. Жените са много смешни и болезнено искрени и шоуто винаги е заставало зад каузи през годините в подкрепа на жените.

One Night Stand Special е формат, който събира най-доброто от годините, в компактна форма с три жени, с невероятни лични истории.

Красимира Хаджииванова - популярно име от социалните мрежи, съосновател на родителската платформа Майко Мила и фондация Оле Мале, остро перо и автор на най-политически некоректния моноспектакъл "Кърти, Чисти, Извозва" ще ни разкаже за своята любовна връзка с храненето, вечните скандали с пържените филии и това какво очаква обществото от една фина и млада дама.

Ива Тодорова - след като завършва НАТФИЗ в класа на проф. Крикор Азарян, Ива Тодорова започва професионалния си път на актриса на сцената на някои от най-големите театри. Автор на многократно награждаваните спектакли "Приятно ми е, Ива" и "Ива е онлайн", Ива ни е приготвила едно турболентно пътуване през влюбването, чак до разлюбването и решението да зададем най-трудния въпрос. А може би и втори.

Оля Малинова - съосновател и продуцент в Три Жени на Микрофона, управляващ партньор в изба Трастена и автор на най-продавания стенд-ъп моноспектакъл "Министър на Щастието" ще ни разкаже що е то да си дива и как майка ти да си хване младо гадже.