Билети за Disney - Замръзналото кралство Новогодишно Намаление

Зала 1 НДК, България, София

Disney - Замръзналото кралство Новогодишно Намаление

Продължителност

Начало: 2024-01-20 15:00

Място

Зала 1 НДК, България, София

ЗАЛА 1 Най-голямата зала на територията на Националния дворец на културата. Площта и е 11 000 кв.м. Постоянни (фиксирани) места, тип кресла. Общ капацитет - 3 811 места. Редуцирана възможност - 2 800 места или 2 000 места. Партер - 2 100 места.

За събитието

Град и дата: София, 20 януари 2024 г.

Място на провеждане: Национален дворец на културата, София

Оркестър: Симфоничен оркестър на Българското национално радио

С участието на Надежда Панайотова и Весела Бонева

Преживейте любимото приключение на Елза, Анна, Олаф и Кристоф с оркестър, който изпълнява музиката на живо, докато гледате целия филм с диалога на огромен екран!

Никога не можем да се наситим на "Замръзналото кралство" и неговата фантастична музика, като започнем с хита "Let It Go", отличен с награди "Оскар" и "Грами".

А скоро ще можете да се насладите на съвсем ново вълнуващо преживяване, като гледате целия филм на български език с музика, изпълнена на живо от симфоничен оркестър.

Изпълнението на живо на Симфоничния оркестър на Българското национално радио ще вдъхне живот на любимите саундтраци на сцената на зала 1 на Националния дворец на културата - Конгресен център София, в 15:00 ч. на 20 януари 2024 г. Докато музикантите свирят в пълен синхрон с филма, прожектиран на огромен екран, с неговите диалози и звукови ефекти, перфектната акустика на залата ще накара саундтраците да звучат както никога досега в България!

В "Замръзналото кралство" безстрашната оптимистка Анна тръгва на епично пътешествие - в екип със суровия планинец Кристоф и верния му елен Свен - за да намери сестра си Елза, чиято ледена сила е затворила кралство Арендел във вечна зима. Сблъсквайки се с условия, подобни на тези на Еверест, мистични тролове и забавен снежен човек на име Олаф, Анна и Кристоф се борят със стихиите в надпревара за спасяване на кралството.

 

Концерт "Замръзналото кралство" на Дисни е чудесна възможност да прекарате една вълшебна вечер с любимите си герои и да се потопите със семейството си в приказката на Дисни.

Концертът се промотира в сътрудничество с международната концертна агенция Sure. Entertainment.

 

ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ДИСНИ

Disney Concerts е подразделението за продуциране на концерти и лицензиране на Disney Music Group, музикалното подразделение на The Walt Disney Company. Disney Concerts продуцира концерти и турнета и лицензира музикално и визуално съдържание на Дисни за симфонични оркестри, хорове и водещи в цял свят.Лицензираните концертни пакети на Disney Concerts включват разнообразни формати, като например концерти "на живо за филм" и тематични инструментални и вокални сборни концерти, които варират от симфонични изпълнения само с инструменти до мултимедийни продукции с участието на живи вокалисти и хор.Концерти от най-големите филмови франчайзи в света - от Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar и 20th Century Studios - актуалните заглавия включват серия от концерти на "Междузвездни войни", "Играта на играчките", "Аладин", Принцеса на Дисни - концерт, "Тайната на Коко", "Цар Лъв", "В небето", "Кошмарът преди Коледа" на Тим Бъртън и "Коледната песен на мъпетите". 

SURE. ENTERTAINMENT

Международна концертна компания Sure. Entertainment, чието седалище се намира във Варшава, Полша, е компания, ръководена от млади талантливи ентусиасти, които се обединяват, за да издигнат културния живот на ново ниво. Непрекъснато развиваща се, компанията се стреми да предостави най-доброто на световните ценители на класическата музика.

 

СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР НА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО

Симфоничният оркестър на Българското национално радио е един от най-изтъкнатите оркестри не само в България, но и на Балканите. С концертите си в цялата страна, с различните си международни турнета и най-вече със звукозаписната си дейност, оркестърът е пример за подражание заради високите си артистични и професионални умения. Солисти и гост-диригенти на Симфоничния оркестър на БНР са били безброй световноизвестни български и чуждестранни изпълнители.

 

Членовете на оркестъра са възпитаници на най-престижни висши учебни заведения като Московската държавна консерватория, Академията в Санкт Петербург, училището "Джулиард", Мюнхенската академия за музика и театър и други. Репертоарът на оркестъра е изключително богат и разнообразен и включва трудни и рядко изпълнявани произведения.

Една от основните дейности на Симфоничния оркестър на Българското национално радио е записването за Националната радиотека или за многобройни записи на различни музикални проекти, като например саундтракове на филми.

 

НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА - КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ

 

Националният дворец на културата - Конгресен център София (НДК) е най-големият многофункционален комплекс в Югоизточна Европа.

Дворецът е официално открит през 1981 г. по случай 1300 години от създаването на българската държава. Той е проектиран за провеждане на широк спектър от събития като международни конгреси, официални срещи, конференции, симпозиуми, дискусионни панели, изложби, фестивали, концерти. Дворецът се намира в центъра на София и е заобиколен от

паркова зона.

Основната сграда е проектирана от арх. Александър Баров и неговия екип от архитекти, а оформлението на околните пространства е дело на арх. Атанас Агура и екип. Парковата зона е проектирана от ландшафтния архитект Валентина Атанасова.