Диплома за уиски специалисти

Продължителност
Старт: Събота 21 Ноември 2020 11:00 Край: Неделя 22 Ноември 2020 15:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

"Българската Уиски Академия (BgWA) е основана в тясно сътрудничество с Edinburgh Whisky Academy (EWA), Scotland, като директен агент за България. Това е първата профилирана структура в страната, за специализирани познания в областта на уиски индустрията. Като oфициален партньор на “Edinburgh Whisky Academy”, BgWA разполага с лектори, сертифицирани от EWA- с акредитация от Scottish Qualification Authorities- и е одобрена за обучаваща и дипломираща страна. 
BgWA гарантира за предоставяне на задълбочена и актуална информация на своите курсисти, възобновяваще се, според текущите събития и тенденции в уиски индустрията, така че всеки дипломант ще получи профилирани знания, релевантни на текущия прогрес в областта."
 

В обучението (лекционно и презентационно) са заложени задълбочени към професионални познания за: историческо развитие на уискито; съвременен бизнес и индустрия; ареал и суровинни материали; процеси на дестилация; тънкости на отлежаване; основни категории и световни уискита; дегустационни умения, сензорно анализиране и оценяване.

Подходящо за: професионалисти в бизнеса, целящи задълбочаване на профилираните си знания; собственици или представители на барове и търговски обекти с уиски насоченост; ентусиасти, желаещи да опознаят уиски индустрията „из основи“.

Курсът включва: материали за подготовка, лично лекционно обучение, мултимедийна част, дегустационна част, изпитен модул, диплома.

Продължителност на курса: 8 часа лекционна част, разпределена в два дни; 2 часа изпитен модул.

Програма:
21.11.2020г.- от 11:00ч. до 15:00ч.
22.11.2020г.- от 11:00ч. до 15:00ч.

Максимален брой кандидати в един курс: 10 човека.

Срок за записване: до 10 дни преди началото на курса.Задължително условие: навършени 18 години

Цена: 520,00 BGN

Дипломата, която ще получите след завършване на курса и полагане на изпит, в който се изискват минимум 60% верни отговори от всеки модул, се издава директно от Edinburgh Whisky Academy, Scotland.

Добре дошли във Вашето уиски пътешествие с нас!

Допълнителна информация за Bulgarian Whisky Academy ще намерите на: www.bgwa.eu

Място

Българска Уиски Академия , България, София, 8-10 Abadjiiska str. Plovdiv, Bulgaria