Билети за Digital Trends 2023

Sofia Event Center, България, София

Digital Trends 2023

Продължителност

Начало: 2023-11-07 08:00

Място

Sofia Event Center, България, София

За събитието

AI за бизнеса: Експерти от глобални компании идват за Digital Trends 2023.


Представители на Amazon, Google, Accenture, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk и други водещи компании ще очертаят най-важните бизнес тенденции и стратегии през призмата на работещите AI решения по време на Digital Trends 2023.

Събитието ще се проведе на 7 ноември в Sofia Event Center.

Как изкуственият интелект трансформира не само IT сцената, но и целия бизнес свят, какви са рисковете във внедряването му, но и в липсата на такова, е фокусът на Digital Trends 2023 – едно от най-големите технологични събития у нас, организирано за поредна година от Sportal.bg и Profit.bg, част от водещата швейцарска медийна група Ringier.

Форумът, който ще се проведе на 7 ноември 2023 г. в Sofia Event Center, събира лектори от едни от най-големите компании на глобално и местно ниво, сред които Amazon, Google, Accenture, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk, Seedblink, Eleven, Dreamix, Telepoint.   

Мениджъри и експерти ще говорят за приложението на AI в различни сектори с фокус върху реални бизнес предизвикателства и техните решения, очертавайки водещите тенденции за следващите години, включително в HR областта в ерата на AI.

През призмата на изкуствения интелект ще преминат и основните панели в събитието, насочени към секторите финтех, киберсигурност, електронна търговия и гейминг, по време на които лекторите ще обсъдят как AI иновациите революционизират бизнеса, като оптимизират процесите, повишават производителността, подобряват изживяването на клиентите и укрепват сигурността на мрежите.

Как обаче да използваме AI без да размиваме разликите между нашите продукти или услуги и тези на конкурентите, за да увеличим в крайна сметка конкурентното си предимство, ще бъде един от въпросите, на които лекторите на форума ще дадат отговор.  

Водещ на Digital Trends 2023 е журналистът на bTV Светослав Иванов, който ще преведе публиката през увлекателното изследване на трансформиращото влияние на AI върху бизнеса.

Специален гост на събитието е Матю Карничниг, главен кореспондент за Европа на глобалната медийна организация POLITICO - той ще се задълбочи в бъдещето на индустрията на чиповете с фокус върху стратегиите на Европейския съюз за конкурентоспособност в сектора.

Digital Trends 2023 и Sofia Event Center предоставят уникална възможност за обмяна на идеи и контакти с лидери от различни индустрии в просторните нетуъркинг зони на събитието по време на кафе паузите, обедната почивка и коктейла след събитието.

Може да се регистрирате и да си осигурите място на събитието още сега.

За повече информация посетете уебсайта на Digital Trends 2023.